Топ 5 на най-добрите E3 2021 Nintendo Direct съобщения

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите E3 2021 Nintendo Direct съобщения
Топ 5 на най-добрите E3 2021 Nintendo Direct съобщения
Anonim

Metroid Dread

Отне не по-малко от 19 години, но най-накрая е тук. Продължението на Metroid Fusion от 2002 г. беше официално обявено. За съжаление, това не е Metroid Prime 4, но последната игра от сагата на Metroids със сигурност ще занимава феновете за известно време.

В Metroid Dread Самус трябва да се изправи срещу роботи E. M. M. I., но те изглеждат почти непобедими. Играчите са постоянно преследвани от роботите и следователно също представляват голяма опасност. Забележително е, че роботите E. M. M. I. са от Галактическата федерация, организацията, за която Самус някога е работил, но след Fusion Самус се противопостави на желанията на организацията.

На 8 октомври ще видим последната част от сагата Metroid. Дотогава нека се насладим на вече пуснатия трейлър и игра.

WarioWare Вземете го заедно

Nintendo вече го промъкна по-рано тази година, като изпрати анкета, питаща „Бихте ли купили нова игра WarioWare на Nintendo Switch?“Докато все още имаше някакво съмнение във въздуха по това време, това вече не е така, след като видяхме Nintendo Direct. Wario и неговите луди мини игри се завръщат и изглежда, че ще бъдат по-добри от всякога.

WarioWare Вземете го заедно! идва, не изненадващо, с много странни, забавни и трудни мини игри. Най-хубавото е, че най-накрая има кооперативен режим, в който вече не трябва да се състезавате един срещу друг, а наистина трябва да работите заедно, за да завършите игрите. За съжаление, трябва да изчакаме известно време, докато можем да играем на специалните мини игри, WarioWare Get It Together ще бъде пусната на 10 септември

Игра и гледане Legend of Zelda

Миналата година вече получихме Game & Watch Super Mario Bros. за 35-годишнината на двамата водопроводчици. Сега е ред на The Legend of Zelda и този гигантски франчайз също ще получи три носталгични игри в много носталгично яке.

Nintendo посочи за Nintendo Direct да показва „само софтуер“. Разбира се, все още е под софтуер някъде, но получаваме нова игрова конзола с The Legend of Zelda, The Legend of Zelda II: Link's Adventure, The Legend of Zelda: Link's Awakening и Zelda вариант на Vermin на 12 ноем.

Mario Party Superstars

Нова игра Mario Party е на път, поне в известен смисъл. След като играчите най-накрая успяха да се насладят на Super Mario Party на Nintendo Switch, известно време беше тихо около нова игра. По-рано тази година имаше онлайн актуализация за Super Mario Party, но това беше всичко.

Mario Party Superstars променя това с колекция от страхотни мини игри от игрите на Nintendo 64. В допълнение към колекция от носталгия, има включен и онлайн режим, който работи с всички различни режими. Mario Party Superstars ще може да се играе на Nintendo Switch от 29 октомври.

Advance Wars 1+2 Remake

Не само напълно нови заглавия бяха обявени по време на Nintendo Direct, но и няколко римейка. Така че получаваме Super Monkey Ball: Banana Mania, а също и Advance Wars 1+2: Re-boot Camp. Двете игри са напълно преработени и са получили достоен нов облик, за да бъдат в крак с времето.

В Advance Wars 1+2: Re-boot Camp играчите трябва стратегически да водят война с армия. Играчите определят действията и маршрутите на своите войски на сушата, в морето или във въздуха. Римейките се събират в пакет и ще бъдат пуснати на 3 декември. Прекрасен носталгичен подарък за празниците.

Бонус: Първи геймплей Breath of the Wild 2

Разбира се, че не можем да забравим това бижу, но това не беше изненадващо или напълно ново съобщение. Някак си всички очаквахме най-накрая да получим нови кадри от продължението на The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Не ни е дадено точно заглавие, защото то ще съдържа спойлери и точна дата все още не е налична, само че Nintendo се опитва да пусне играта през 2022 г.

Въпреки това геймплеят е страхотен и можем да видим много от света, функциите и самата връзка. Hyrule е няколко години по-късно, ясно виждаме, че враговете и природата са започнали да се формират заедно, защото Bokoblins имат много дълъг рог и са построили къща върху Stone Talus. Дясната ръка на Link също е в лошо състояние, защото изглежда е прокълната или модифицирана от нещо, това се вижда добре с концептуалното изкуство на първата част.

За съжаление ще трябва да изчакаме още малко за повече информация, но Nintendo Direct със сигурност донесе със себе си множество нови изображения за търсената игра.

Популярна тема