‘Nintendo Direct ще бъде по-късно от E3’

Съдържание:

‘Nintendo Direct ще бъде по-късно от E3’
‘Nintendo Direct ще бъде по-късно от E3’
Anonim

Миналата седмица вече чухме, че Nintendo ще дойде с Direct на 15 юни. Ако тази дата беше правилна, Direct ще пристигне приблизително по същото време, както обикновено с E3. Но изглежда, че Direct изобщо не идва на 15 юни, а едва в края на месеца, на 29 юни.

Тази информация идва от Алана Пиърс, бивш журналист за IGN и други и в момента писател за Sony Santa Monica. В края на поток около неотдавнашното шоу на Xbox & Bethesda, тя категорично твърди, че ще има Direct на 29 юни. Тя казва, че не е чувала това от Nintendo, но е вероятно Пиърс да има надеждни източници в индустрията на игрите.

Междувременно други добре известни източници също твърдят, че тази дата е вярна. Някои подозират, че Директното е отложено спрямо обявения по-рано 15 юни, но това не е така според други. Direct-Feed Games твърди, че Nintendo Direct винаги е бил насрочен за 29 юни.

Какво ще видим в 'E3' Nintendo Direct?

Самият Nintendo все още не е потвърдил Direct. Също така не е ясно какви игри биха били обсъждани, ако презентацията наистина беше излъчена. Заглавия като Splatoon 3 и Xenoblade Chronicles 3 са очевидни, но следващото е по-малко предсказуемо.

Популярна тема