9 готини холандски костюми за косплей от Comic Con - Creative в Утрехт

Съдържание:

9 готини холандски костюми за косплей от Comic Con - Creative в Утрехт
9 готини холандски костюми за косплей от Comic Con - Creative в Утрехт
Anonim

Джони и Ма Флодър (Флодър)

В Comic Cons често виждаме да минават герои от чужда поп култура. От супергероите на Marvel Comics до игровите герои, изглежда, че всички косплейъри избират вносен герой. За щастие, тези двама косплейъри успяха да донесат известна национална гордост на Dutch Comic Con с страхотния си косплей на култовите герои от антисоциалното семейство Флодър.

През 80-те и 90-те години на миналия век ролите на Джони и Ма Флодър се изпълняват от Хууб Стейп, Коен ван Врийберг де Конинг и Нели Фрида. За съжаление, Van Vrijberghe de Coningh почина в края на 90-те, но за щастие този косплейър му прави чест. Искате ли да видите повече от това косплей семейство? След това можете да ги последвате във Facebook чрез тяхната Facebook страница Flodder Cosplay.

Принцеса Зелда (Легендата за Зелда)

Винаги се радваме да видим принцесата от кралството Hyrule на Comic Con и този Cosplayer представя убедителна Zelda. Тази версия на известната принцеса е базирана на нейния външен вид в Super Smash Bros Ultimate. Тук разработчиците от HAL Laboratory, Inc са я преобразили с малко по-млад вид. Изглежда, че е някаква смесица между това, което тя изглеждаше в The Legend of Zelda: Skyward Sword и Ocarina of Time.

Традиционно, Zelda е собственик на Triforce of Wisdom. Заедно с Triforce of Courage (от Link) и Triforce of Power (от Ganon), това е най-силната сила в игрите Zelda. Тъй като самата Зелда притежава Трисилата на мъдростта, това означава, че тя е подходящ лидер за кралството Хриуле.

Рапунцел (Заплетена)

Приказката за Рапунцел датира от 18 век и е една от най-известните стари истории. Ето защо не е изненадващо, че Disney решиха да направят анимационен филм преди няколко години. Дисни даде на вековната приказка модерното име Tangled и записа гласа на принцесата от Манди Мур. Рапунцел също е представена по-независима и напориста в тази версия на историята.

Тази косплей звезда изобразява тази модерна версия на Рапунцел много добре, така че със сигурност заслужава място в нашия специален косплей с готин холандски Comic Con.

Гола змия (Metal Gear Solid 3: Snake Eater)

Когато става въпрос за класически герои в играта, Snake от Metal Gear Solid, разбира се, не трябва да липсва. През годините сме виждали подлата маратонка в много различни форми, като всяка игра включва различна версия на емблематичния герой. На Dutch Comic Con попаднахме на този косплей на Голата змия от Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Заради маскировката му трудно можехме да го видим сред всички посетители, но накрая успяхме да го видим да се промъква.

D. Va, Widowmaker и Brigitte (Overwatch)

Когато дойдете на конгрес, можете да настроите часовника, че има няколко косплейъра на Overwatch. Hero Shooter на Blizzard впечатли много геймъри през 2016 г. със своите добре проектирани герои, пристрастяващ геймплей и най-важното, креативните кожи, налични за героите.

Поддръжката за Overwatch процъфтява и до днес, със скорошното добавяне на новия герой Ashe. Тези трима косплейъри показват само трима други героя от Overwatch: D. Va, Widowmaker и Brigitte. От трите, последният беше добавен към играта с безплатна актуализация в началото на тази година. Ако зависи от нас, тези три дами определено заслужават Игра на играта (терминът на Overwatch за най-красивия момент в игра)!

Soundwave (Трансформърс)

Повечето косплейъри се обличат като човешки герои, но на този човек очевидно не му пука; и то с добър резултат! Той поставя косплей на Soundwave на Dutch Comic Con, на който могат да се отдадат всички деца от 80-те години. Вместо преувеличената версия на Майкъл Бей, която познаваме днес, е избрана оригиналната "G1" версия на Soundwave.

Резултатът е впечатляващ, защото ние наистина обичаме този косплей. Soundwave е един от най-емблематичните герои от оригиналния Transformers и ретро атмосферата е предадена много добре тук. Единственият недостатък е, че това облекло не може да възпроизвежда касети. Жалко, но това означава, че има място за подобрение (по положителен начин)!

Aloy (Horizon: Zero Dawn)

По-рано вече можехме да се насладим на холандската гордост с косплея на Flodders, но също така можем да считаме Алой за холандска героиня. Базираното в Амстердам студио Guerilla Games оживи този герой през 2017 г. в играта Horizon: Zero Dawn. В тази голяма игра трябваше да оцелеете в пост-апокалиптичен свят, който изглеждаше напълно превзет от роботоподобни същества.

Човешките герои в Horizon: Zero Dawn показаха приятен контраст с роботите, тъй като се върнаха към по-праисторически начин на живот. Aloy съчетава традиционните оръжия с по-модерната технология, което й придава уникален външен вид. Този косплей от Dutch Comic Con показва това по убедителен начин и затова заслужава място в нашата специална игра. Браво!

Жълт, син, черен и зелен рейнджър (Мощни рейнджъри)

Давай, Power Rangers! Всеки, който е израснал с тази комбинация от тийнейджърски сериал и японски сериал Tokusatsu, тайно е искал да тича наоколо с едно от тези облекла. Особено ако можете след това да призовете гигантския Megazord сам, за да се изправи срещу странно и голямо чудовище. Тази група от четирима косплейъри заедно направиха почти цяла група Power Rangers.

Ако и те заемат такава поза за снимка, значи вече знаете, че трябва да е наред. Само Червеният рейнджър все още липсваше в тази група, но за щастие го видяхме да се скита някъде из изложбения етаж по-късно. Наистина харесахме този страхотен холандски косплей на Comic Con.

Pinhead (Hellraiser)

"Кутията. Ти я отвори. Ние дойдохме." Когато видите този демон, знаете, че сте в истинска беда. Pinhead от филмите Hellraiser се призовава заедно с други така наречени Cenobites, когато някой отвори мистериозна кутия с пъзел. Резултатът обикновено не е приятен за гледане, което не е изненадващо, като се има предвид, че филмите Hellraiser принадлежат към тежкия жанр на ужасите.

Попаднахме на този косплейър в Jaarbeurs и трябваше да го снимаме. Не се случва често класически герои на ужасите да бъдат имитирани от косплейъри, от които Hellraiser изобщо не се появява често. Отчасти поради оригиналността и качеството на този косплей, той заслужава място в нашия списък с готини холандски косплей на Comic Con.

Косплей на Dutch Comic Con

Тази година отново беше празник, когато става дума за косплей на Dutch Comic Con! Били ли сте също на събитието? Уведомете ни в коментарите, ако сте виждали готини косплейъри. Ако не можете да се наситите на косплей, ние също имаме специална информация за най-добрия косплей на Amsterdam Comic Con, косплей на gamescom и на BlizzCon 2017.

Популярна тема