Nintendo Наближава веднага за първата половина на 2022 г

Съдържание:

Nintendo Наближава веднага за първата половина на 2022 г
Nintendo Наближава веднага за първата половина на 2022 г
Anonim

Февруари е и в миналото това често означаваше, че можем да очакваме Nintendo Direct. Сега този модел е потвърден отново. Nintendo ще пусне ново издание на презентацията в сряда, 9 февруари.

Директното започва в 23:00 холандско време и продължава около 40 минути. Директът ще се фокусира върху игрите на Nintendo Switch, които ще бъдат пуснати през първата половина на 2022 г. Можете да видите съобщението по-долу. Потокът може да се види чрез YouTube канала на Nintendo.

Какво ще видим по време на Nintendo Direct?

Изглежда вероятно ние ще бъдем Кърби и Забравената земя по време на презентацията. Тази игра ще бъде пусната през март и вероятно ще получи необходимото внимание. Има и слухове, че друга игра на Kirby ще бъде обявена скоро. Direct също би бил подходящо място за това.

Освен това, дневният ред все още не е много пълен. Тази година очакваме Splatoon 3, Bayonetta 3 и продължението на Breath of the Wild, но колко от това ще бъде показано в Direct е хазарт. Някои от тези заглавия са по-вероятни за първата половина на 2022 г., отколкото други, но е по-вероятно есенните заглавия да се появят в Directs, които всъщност покриват първата половина на годината.

Популярна тема