Nintendo Switch скоро ще получи продължение на Wii Sports

Съдържание:

Nintendo Switch скоро ще получи продължение на Wii Sports
Nintendo Switch скоро ще получи продължение на Wii Sports
Anonim

Независимо дали искате да карате кану, битка с мечове, голф, летене, плуване или колоездене; Wii Sports и Wii Sports Resort имат всичко. Следователно не е много изненадващо, че Wii Sports е най-продаваната игра за една платформа, с не по-малко от 80 милиона продадени копия. Трябва да се отбележи, че първоначално сте получили Wii Sports безплатно с Nintendo Wii. Японският издател вижда своя шанс сега и предлага някои мини игри, които са изключително популярни в Wii Sports, на Nintendo Switch. Всички тези мини-игри се събират в една игра, която ще се нарича Nintendo Switch Sports. Компанията обяви това в първия си Nintendo Direct за 2022 г.

Nintendo Switch Sports ще получи шест игри, три от които познаваме от Wii Sports и Wii Sports Resort. Тези три игри са боулинг, тенис и чамбара. Така че в новото продължение на Wii Sports идват и три нови спорта, а именно футбол, бадминтон и волейбол. Точно както при Wii игрите, вие играете мини игрите чрез контролер, който съдържа поддръжка на движение. Всички действия, които извършвате с контролера, например когато се люлеете диво напред-назад, след това се имитират от невинните фигури в играта.

Какво можем да очакваме от новите мини игри?

В новата футболна мини игра играете с твърде голяма топка, която трябва да вкарате в твърде голяма врата. Тази игра също така получава режим на стрелба, при който прикрепяте контролера Joy-con към крака си - с нов аксесоар - и го изваждате в подходящия момент, за да стреляте. Бадминтонът вече е малко по-реалистичен, както и волейболът - който можете да играете двама срещу двама.

Nintendo Switch Sports получава локален мултиплейър, както и онлайн режим за състезание срещу произволни хора. Играта ще бъде пусната на Nintendo Switch на 29 април.

Препоръчано: