Disney и Pixar идват със състезател Mario Kart

Съдържание:

Disney и Pixar идват със състезател Mario Kart
Disney и Pixar идват със състезател Mario Kart
Anonim

Новата игра се казва Disney Speedstorm и ще се появи за компютри и конзоли това лято, въпреки че все още не е известно кои конзоли точно до Nintendo Switch. Играта ви позволява да играете като любимия си герой на Disney или Pixar, всеки със своите силни и слаби страни. Картите, на които играете, също са изцяло вдъхновени от филмите на Disney и Pixar. Игралното студио Gameloft разработва играта.

Кои герои се появяват в него не е ясно, някои вече са известни, включително Мики Маус, Съли и капитан Джак Спароу. Всеки герой също има определен тип. Например Мики Маус е бърз герой, докато Съли е мощен герой. Това означава, че голямото чудовище от Monster Inc. може да причини щети на други състезатели.

Disney Speedstorm ще бъде безплатна за игра, но може да се наложи да плащате за нови песни и герои в бъдеще. Имате нужда от абонамент за Nintendo Switch Online, за да играете Disney Speedstorm.

Какво друго е новото за Nintendo?

По време на събитието Nintendo Direct бяха направени още по-вълнуващи съобщения около Nintendo Switch. Беше обявено DLC за Mario Kart 8 Deluxe, което съдържа не по-малко от 48 нови игрища. Това DLC ще бъде пуснато между сега и 2023 г. Продължение на Wii Sports също идва за Nintendo Switch, а именно Nintendo Switch спортове. Може да не е много оригинално име, но това не променя факта, че предлага уникално спортно изживяване. Играта ще бъде достъпна за Nintendo Switch през лятото на 2022 г.

Популярна тема