Гледайте Nintendo Direct Mini тук

Съдържание:

Гледайте Nintendo Direct Mini тук
Гледайте Nintendo Direct Mini тук
Anonim

Nintendo Direct Mini този следобед ще отнеме малко под половин час. Общо Nintendo очаква да прекара около 25 минути с обявяването на витрината. От японската компания обаче са категорични, че не трябва да се очакват игри на Nintendo. Шоуто ще включва само игри на трети страни според самата Nintendo, въпреки че компанията не е против изненада от собствената си конюшня.

Гледайте Nintendo Direct Mini Partner Showcase на живо в 15:00!

Изтекли подробности за Nintendo Direct Mini

Какво ще бъде показано по време на Nintendo Direct Mini Partner Showcase, все още не е ясно. Едно заглавие обаче изглежда вече е изтекло. Датата на излизане на Mario + Rabbids Sparks of Hope изтече на уебсайта на Ubisoft. Играта трябва да бъде пусната на 20 октомври, ако страницата за предварителна поръчка на собствения уебсайт на Ubisoft я направи правилно. Очаква се играта да бъде показана този следобед.

Феновете са насочили вниманието си и към редица други съобщения. Например, много фенове подозират, че ще бъдат обявени игрите Persona за Nintendo Switch. От друга страна, има надежда, че Hollow Knight Silksong ще бъде показан на Nintendo Direct Mini Partner Showcase, след като вече се появи на Xbox Showcase по-рано този месец.

Популярна тема