„Предстои не-E3 Nintendo Direct“

Съдържание:

„Предстои не-E3 Nintendo Direct“
„Предстои не-E3 Nintendo Direct“
Anonim

Презентациите на Nintendo Direct обикновено се появяват неочаквано, но понякога става ясно, че такава е на път. Това може да се е случило сега. В Reddit потребител съобщава, че има причина да смята, че Nintendo Direct ще бъде излъчен на 15 юни.

Потребителят твърди, че е създател на съдържание и е получил имейл от издател за нова изключителна за Switch игра. Този имейл гласи, че играта ще бъде пусната на 15 юни и че може да се обсъжда само от 18:00 часа холандско време. Модераторите на GamingLeaksAndRumors subreddit са проверили, че имейлът е истински и други потребители са го идентифицирали като Neon White от Annapurna Interactive.

Потребителят посочва, че тази дата и час съответстват на това, което е чул от други разработчици. Но тъй като той трябваше да подпише за секретност в тези други случаи, той не излезе с обширен списък. Следователно зрънце сол остава на мястото си.

Nintendo Direct все още не е потвърдено

Nintendo е един от най-големите отсъстващи, когато става въпрос за презентация по време на E3 или Summer Game Fest. Разбира се, това не означава, че няма да има такъв и датата 15 юни се вписва добре в времето, когато компанията обикновено провежда своето E3 Direct. Предложението след това няколко издатели да пуснат игра също е в съответствие с факта, че по-малки заглавия често са налични в eShop по време на или веднага след презентацията.

Знаем със сигурност, че витрините идват от други издатели. Summer Game Fest започва утре вечер. В неделя е Xbox и Bethesda Showcase. Преглед на други презентации през предстоящия период можете да намерите тук.

Популярна тема