Връзка в Google Maps в чест на представянето на Twilight Princess HD

Съдържание:

Връзка в Google Maps в чест на представянето на Twilight Princess HD
Връзка в Google Maps в чест на представянето на Twilight Princess HD
Anonim

Сега, ако искате да отидете на Street View на Google Maps, вместо добре познатия жълт човек, можете да вземете Link и да го пуснете някъде по света. Когато вземете Hero of Time, той ще виси за ръката си с меч от курсора ви, докато не го пуснете на картата на света.

Това е просто трик, добавен от Google. Изглежда Nintendo и Google са добри приятели. По-рано Google Maps също предоставяше опция за търсене на Pokémon на картата на света и събирането им.

Тази шега по-късно се превърна в сериозен бизнес, когато беше обявен Pokémon Go. Дали тази шега с Link в Google Maps също е предвестник на един вид реална легенда за Zelda все още е под въпрос, но е забавна.

Принцесата на здрача причина за връзка в Google Maps

Играта Wii U, пусната днес, е виновна за намирането на връзка в Google Карти. Играта е HD римейк на играта, която преди беше пусната за Nintendo Wii. Twilight Princes HD трябва да е много готина, играта получи оценка от рецензия 9,2 от нас.

The Legend of Zelda Twilight Princes е достъпна днес. Връзката в Google Maps може да се види още седем дни, тъй като играта ще бъде пусната в Япония следващата седмица. Тогава познатият жълт човек се завръща.

Популярна тема