Нов Nintendo Direct на път

Съдържание:

Нов Nintendo Direct на път
Нов Nintendo Direct на път
Anonim

Splatoon 3 е почти пред нас, но подробностите за играта все още са малко оскъдни. Това скоро ще се промени, тъй като Nintendo обяви Splatoon 3 Direct. Обещава да си заслужава гледането.

Презентацията е с продължителност не по-малко от 30 минути. Въпреки че това е по-кратко, отколкото обикновено е голям Nintendo Direct, е доста прилично за представяне на една игра. Дори е с пет минути по-дълъг от скорошния Direct Mini и презентацията за Xenoblade Chronicles 3.

De Direct ще се излъчи на 10 август от 15:00 часа холандско време. Дотогава може да се проследи на живо в YouTube. Връзката вече е там, така че вече можете да зададете напомняне за гледане.

Кога излиза Splatoon 3?

Splatoon 3 се появява доста скоро след излъчването на Direct. Играта е планирана да бъде пусната на 9 септември. Така че това е само месец след Direct.

В допълнение към играта има и някои специални издания на хардуер в темата Splatoon 3. Експоната е специалното издание на Switch OLED, чиято наличност можете да следите тук. Контролерът Nintendo Switch Pro също ще получи издание на Splatoon 3.

Популярна тема