„Wind Waker и Twilight Princess идват в Switch тази година“

Съдържание:

„Wind Waker и Twilight Princess идват в Switch тази година“
„Wind Waker и Twilight Princess идват в Switch тази година“
Anonim

Въпросните вътрешни лица са Анди Робинсън, журналист от Video Games Central и продуцент на Yooka Laylee и Том Филипс, журналист в Eurogamer, който често успява да изтече новини за Nintendo. И двамата господа са сто процента сигурни, че The Legend of Zelda: Skyward Sword HD не е единственото издание на Zelda за Nintendo Switch тази година. И двамата съобщават, че Nintendo също има планове да пусне Twilight Princess и Wind Waker.

Самият Nintendo все още не е съобщил нищо за двете игри, нито е отговорил на слуховете, че вътрешните лица сега се раздвижват. По-долу са туитовете от двамата господа:

Wind Waker и Twilight Princess също пренесени към Wii u

Дали Nintendo работи по новите версии на The Legend of Zelda: Wind Waker и Twilight Princess, предстои да видим. Шансът това да се случи е абсолютно налице. Nintendo работи върху наследника на Breath of the Wild от известно време, който все още няма дата на пускане, и наскоро извади редица игри с Марио от старата кутия, за да ги включи в колекцията Super Mario 3D All Stars. Следователно такъв пакет от игри на Zelda на Switch не би бил немислим, особено като се има предвид, че The Legend of Zelda тази година навършва 35 години.

The Legend of Zelda: Wind Waker и Twilight Princess са игри, които излязоха на GameCube и Wii. Освен това и двете игри получиха по-нова версия на Wii U, платформата, от която напоследък Nintendo прехвърля доста игри на Switch. Ако и двете игри на Zelda бъдат прехвърлени, тогава полиращата кърпа вероятно ще премине през това отново и игрите най-вероятно ще бъдат снабдени с модифицирана система за управление и нов облик.

Популярна тема