Денят на краля 2019 - Това са най-запомнящите се крале в игрите

Съдържание:

Денят на краля 2019 - Това са най-запомнящите се крале в игрите
Денят на краля 2019 - Това са най-запомнящите се крале в игрите
Anonim

10. Медена кралица

В Super Mario Galaxy има поразителен брой герои, носещи корони. Праскова, Розалина, крал Калиенте и Баузър също е крал. Но за Деня на краля 2019 г. никой от тях не може да се мери с най-добрата кралска особа в цялата серия Марио: пчелната царица.

Медената кралица е забележително привързана кралица. Марио е добре дошъл в своето кралство без неудобни въпроси като „защо си три пъти по-голям от другите пчели?“и "защо имаш мустаци?" Освен това тя веднага има работа за него. Спорно е дали това е приятна работа, но когато толкова лесно се намираш в съда, не бива да се оплакваш.

Image
Image

9. King Jingaling

Banjo и Kazooie прекарват много време в спасяване на Jinjos, но за щастие има и нещо в замяна. Разбира се Jinjonator им помага по време на битката с Gruntilda в Banjo-Kazooie, но също и в Banjo-Tooie дуото получава необходимата помощ от Jinjos.

Крал Джингалинг изглежда щастлив с цялата помощ от Банджо и Казуи: когато дуото влиза в двореца му, той не се колебае да им даде първото им Джиги. Дори когато малко след това се превръща в зомби, той продължава да помага, като намеква за шефовете на играта. Рядко немъртвият крал е бил толкова полезен!

Image
Image

8. King K. Rool

Крал К. Рул е жесток, вероятно луд и може би дори не е истински крал. Но никога не сме казвали, че всички царе на играта в списъка биха били добри царе. Кралят на кремлингите може да е ужасен владетел, но той е един от най-запомнящите се злодеи във видеоигрите на всички времена.

По време на кариерата си на тиранин (която започна в Donkey Kong Country), К. Рул се изправи срещу много личности. Има капитан К. Рул, доктор барон К. Руленщайн и разбира се крал Круша К. Рул. Така че, ако искате да поставите Деня на краля 2019 в темата на някой от другите крале на играта в този списък, винаги можете да запазите K. Rool за уикенда на науката или като спортист на годината.

Image
Image

7. Bowser

Кралят на Koopas не трябва да се забравя в Деня на краля 2019 г. Откакто Super Mario Bros. любимият ни водопроводчик се бие с любимата ни костенурка-динозавър-дракон(?). Невероятно съперничество, но може би затова е толкова забавно.

Кралят Купа може да е виновен за редица престъпления (включително, разбира се, многократно отвличане на принцеса Пийч), но не изглежда, че е лош крал. Независимо дали планира сватба или иска да управлява вселената, неговите поданици са винаги до него. Освен, разбира се, в картинга: те са твърде фанатични, за да бъдат лоялни на Деня на краля 2019.

Image
Image

6. King Knight

В игра като Shovel Knight не е чудно да видите поне следи от кралско семейство. Има и легитимен крал на света, в който Shovel Knight се случва, но сега не говорим за него. Според нас узурпаторът King Knight е много по-интересен за Деня на краля 2019.

King Knight може да е един от най-лесните босове в Shovel Knight, но той има стил. Можете да го наричате декадент денди колкото си искате, но трябва смелост да нападнете някого с конфети. Това чувство за стил несъмнено е причината той да получи своя собствена кампания. Морал на историята: струва си да детронирате краля.

Image
Image

5. King Dedede

King Dedede е сложна история сред кралете на играта. Подобно на K. Rool и King Knight, той вероятно не е легитимен крал. В допълнение, статутът му на злодей от поредицата Kirby или поне съперник на Kirby, сега също е предмет на дебат. Дори Nintendo сега описва двамата като врагове. Когато той е враждебен, той обикновено е обладан, както при Kirby Star Allies.

Независимо дали е крал на Земята на мечтите или не, той ще се държи така. Това може да изглежда като K. Rool, но вместо да бъдат тирани, жителите на Dream Land могат щастливо да се занимават с бизнеса си. Може би точно това прави Дедеде забавен крал: сега, когато той е по-скоро палав, отколкото злодей, ни се струва доста приятно да живеем в неговата монархия. Можем ли да отпразнуваме Деня на краля 2019 в Dream Land?

Image
Image

4. Ганондорф

Ганондорф е легитимен крал на Герудо и от време на време изисква Хирул за себе си. Честно казано, той може и да не заслужава King's Day 2019. Той не само оставя следа от разрушение, както се вижда в Ocarina of Time, когато превзема Хайрул, той тихо изоставя хората, на които е крал, заради това.

Достоен крал или не, не можем да устоим да не поставим Ганондорф в списъка. Той е ефективен злодей и присъствието му често се чувства като заплаха. И нека бъдем честни: всеки мъж, който успява да запази достойнството си, след като буквално се е превърнал в прасе, заслужава известно уважение.

Image
Image

3. Кралят на целия космос

Повечето крале в този списък са крале на държава или народ или всъщност не са крале. Ако говорим за чиста област на сила, тогава Кралят на целия космос трябва да бъде номер 1 в списъка. За негово съжаление се чудим дали е подходящ за позицията, на която се намира.

Историята на Katamari Damacy е следната: Всички звезди и луната са унищожени и трябва да бъдат пресъздадени. Това е така, защото един пиян крал ги е унищожил всички. Може да видите това като причината Кралят на целия космос да е напълно негоден за работата. Предпочитаме да го разглеждаме като възможност за учене да не пием твърде много на Деня на краля 2019.

Image
Image

2. Troupple King

Преди това бяхме малко объркани какво точно представлява Bowser. Какво представлява Troupple King е съвършено ясно и в същото време поне толкова странно. Кралят Troupple е половин пъстърва (пъстърва) и половин ябълка. Това няма смисъл, но поне не може да има съмнение.

Това, което прави Troupple King толкова велик крал е, че той се поставя изцяло в услуга на Shovel Knight. Няма враждебност към аутсайдер: можете да получите безплатен ichor и той ще изпълни своя танц за вас, когато поискате. О, и той е толкова добър в обяснението, че произнасяте ichor като eye-core. Благодаря отново за пояснението, Troupple King!

Image
Image

1. Дафнес Нохансен Хайрул

В този списък има много герои, които са добри или лоши крале или кралици по различни причини, или просто забавни герои. Как се озовахте на номер едно в такъв разнообразен списък? Като бъдеш мъдър и това е Дафнес Нохансен Хайрул.

Често виждате крал в игрите на Zelda, но в The Wind Waker нямаме работа с крал на кралство, което се справя добре или има потенциал. Hyrule е изгубено кралство. И докато Daphnes Nohansen Hyrule има шанса да възстанови кралството си до предишната му слава, той не го прави. Време е за бъдещето, време е за ново начало. Този крал заслужава Деня на краля 2019.

Кои са вашите любими крале на игри за Деня на краля 2019?

Имате ли любима игра поп или царица? Ще се радваме да чуем вашите любими! Имате ли слабост към добрите попове и дами, или злодеите се справят по-добре с вас? Кажете ни в коментарите за кой си мислите с Деня на краля 2019!

Популярна тема