Най-добрите игри за Switch за 2022 г. досега

Съдържание:

Най-добрите игри за Switch за 2022 г. досега
Най-добрите игри за Switch за 2022 г. досега
Anonim

5. Никой не спасява света

Когато говорим за най-добрите игри на определена платформа, често се сещаме за големите заглавия от известни издатели. Но никога не подценявайте инди разработчик, защото преди да се усетите, вие оставяте нещо наистина готино да ви подмине. Никой не спасява света е добър пример за това.

В този roguelite можете да обхождате подземия до насита. Вие приемате различни форми, всяка със свои собствени умения, които също можете да комбинирате. Има много за правене и играта никога не става скучна.

Image
Image

4. Pokemon Legends: Arceus

Една от първите големи игри за Switch за тази година беше Pokémon Legends: Arceus. Това беше игра, която много хора очакваха с нетърпение, макар и само защото той наистина възприе различен подход. Нещо повече, лъкът, към който беше хвърлена играта, също беше точно лъкът, който много фенове искаха да видят във франчайза от доста време, а именно (полу-) игра с отворен свят.

За щастие, това също се получи добре. Забавлявахме се с часове с тази нова игра Pokémon. За съжаление, голямата загриженост, че ще изглежда зле, също беше оправдана, така че Arceus губи някои точки от това. В крайна сметка това не трябва да разваля забавлението и сме любопитни как ще се окаже истинският отворен свят в Pokémon Scarlet and Violet.

Прочетете също нашия преглед на Pokémon Legends: Arceus.

Image
Image

3. Триъгълна стратегия

През 2018 г. феновете на класическите JRPG бяха възхитени от Octopath Traveler. Това беше солидна ролева игра с много приятен визуален стил, който постави подобна на SNES графика в HD яке. Следователно очакванията за тактическа RPG със същия стил, направена от същия екип бяха високи.

За щастие, Triangle Strategy също успя да предостави добро изживяване. Говорим главно за геймплея, защото историята беше малко разочароваща за мнозина поради по-малко силните диалози и актьорска игра. Независимо от това, все още можете да се забавлявате много с Triangle Strategy, просто се надявайте студиото зад играта да прекара повече от минута в мислене за заглавие следващия път.

Image
Image

2. LEGO Star Wars: Сагата Скайуокър

Честно казано, бяхме много загрижени за LEGO Star Wars: The Skywalker Saga на Switch. LEGO игрите нямат най-добрата история на производителност на Switch. Но за наша голяма изненада, играта работи доста добре, макар и с някои графични по-ниски версии в сравнение с други платформи.

В допълнение, LEGO Star Wars: The Skywalker Sage почти може да се нарече идеалната игра на Star Wars. Можете да се насладите на хумористичен преразказ на всички филми, след което можете да изследвате подробно всички планети с всички герои, които сърцето ви желае. Това е много съдържание, така че сме развълнувани, че можем да вземем тази игра навсякъде с минимални проблеми.

Прочетете също нашия преглед на LEGO Star Wars: Сагата Скайуокър.

Image
Image

1. Кърби и забравената земя

Кърби трябваше да чака дълго за това, но най-накрая той има пълно 3D приключение. Нашият любим кръгъл приятел използва 3D или 2.5D графики от години, но Kirby трябваше да навърши 30 години, преди да излезе от второто измерение и за игра. Но тези, които чакат дълго, могат да научат много от грешките на другите.

Kirby and the Forgotten Land се оказа изключително забавна игра. Отново има всякакви забавни сили, които Кърби може да поеме, както с традиционната си сила за копиране, така и с този нов режим за хапване. Бихме искали играч две да има още малко работа, но това ново приключение на Кърби иначе е голямо удоволствие.

Прочетете нашия преглед на Kirby and the Forgot Land!

Популярна тема