Наследникът на Nintendo Switch е (дори) по-дълъг

Съдържание:

Наследникът на Nintendo Switch е (дори) по-дълъг
Наследникът на Nintendo Switch е (дори) по-дълъг
Anonim

Така съобщава японският Nikkei. Няма да има наследник на Nintendo Switch преди края на фискалната година. Това означава, че не трябва да очакваме наследник на Nintendo Switch преди март 2023 г. Все още не е ясно дали това е директно изявление от Nintendo или Nikkei съобщава за това. Информацията идва от интервю на Nikkei с Шунтаро Фурукава, президент на Nintendo.

И все пак твърдението е съвсем ясно и Nikkei често е прав. Следователно не трябва да очакваме нов Switch през следващите шест месеца. Това означава, че шестата годишнина на Switch ще дойде и ще си отиде без преработен модел с пускане на надстройки.

Наследникът на Nintendo в затруднение?

Фактът, че няма наследник на Nintendo Switch в краткосрочен план, може да е свързан с проблемите с акциите, с които Nintendo се справя. Японската компания наскоро посочи, че очаква да продаде по-малко конзоли тази година. Глобалният недостиг на чипове беше докладван като причина.

Вероятно наследникът на Switch също страда от това и Nintendo чака тихо. Междувременно феновете също чакат, както нов хардуер, така и нови игри. За щастие все още има някои заглавия, планирани за феновете на Nintendo по-късно тази година, включително Pokémon Scarlet & Violet. Наскоро бяха показани и свежи изображения на новата игра.

Популярна тема