Кои издания на Switch OLED са налични за продажба?

Съдържание:

Кои издания на Switch OLED са налични за продажба?
Кои издания на Switch OLED са налични за продажба?
Anonim

През март 2017 г. беше пусната хибридната игрова конзола на Nintendo, Nintendo Switch. По-късно се появи Nintendo Switch Lite, малко по-евтин вариант, който ви позволяваше да играете само от ръка, а не да свързвате устройството към телевизор като нормалния Switch.

Малко по-късно последва OLED, подобрена версия на Switch, която се появи през 2017 г. И всъщност това в момента е най-добрият Switch, който можете да получите. Този например има подобрен живот на батерията, както и по-добър екран. Можете да прочетете в нашия преглед на Switch OLED дали си струва покупката лично за вас.

Image
Image

Кой вариант на Switch OLED купувате?

Ако, след като прочетете тази статия, мислите, че бихте искали такъв OLED, е полезно да знаете кои OLED версии има и колко струват. Цените на последния Switch варират между 330 и 375 евро, в зависимост от това къде поръчвате. Например Bol.com ги продава за 335 евро.

По принцип в момента има само две версии. Има нормалната (която се продава в bol), която се предлага с бели джой-кони или със закачлива комбинация от един син и един червен джой-кон. Другата опция е специално издание на път.

Това специално издание е посветено на Splatoon 3. Този вариант на OLED се характеризира с ярко оцветени радостни елементи, изцяло посветени на новата игра Splatoon. Switch и докинг станцията за телевизор също са снабдени с някакъв вид боя. Този Switch OLED ще бъде пуснат на 26 август и вече може да бъде поръчан предварително за 359 евро. Това все още не включва игра.

Image
Image

Както споменахме, ако поръчате тази версия (или друг Switch OLED), вие купувате чист Switch. Тогава все още не сте готови да играете. Разбира се, можете да закупите игри и аксесоари отделно, но има и пакети за продажба. Например, за малко под 435 евро, MediaMarkt има пакет за продажба със синьо-червен OLED, Mario Kart 8 Deluxe и някои аксесоари. Този пакет включва докинг станция за зареждане за четири Joy-Cons, две ръкохватки, две ръкохватки за управление, ръкохватки за палеца, протектор за екран, кърпа за почистване и удобна чанта за съхранение.

  • Поръчайте пакет игра Nintendo Switch с всички аксесоари тук!

Между другото, това е по-скоро за удобство, защото не е непременно много по-евтино да се купи такъв пакет. Дали това ще ви е от полза също донякъде зависи от това коя игра(и) искате да имате с него и от какви аксесоари смятате, че имате нужда.

Или предпочитате онова красиво специално издание на Splatoon 3? Може да е полезно да закупите Switch OLED, когато видите такъв, тъй като предлагането на конзолите е намалено поради недостига на чипове, според последните тримесечни данни от Nintendo. Има също шанс Nintendo в крайна сметка да пусне още по-специални издания на Switch OLED на пазара, но засега нищо не се знае за това.

Популярна тема