Splatoon 3 за игра преди пускане

Съдържание:

Splatoon 3 за игра преди пускане
Splatoon 3 за игра преди пускане
Anonim

Ако все още чакате бета версията на Call of Duty Modern Warfare 2 през септември, но все още искате да се потопите в нов шутър, Nintendo има страхотна възможност за вас. Две седмици преди пускането на играта можете да участвате в специален Splatoon 3 Splatfest. По този начин вече можете да изпробвате играта.

Splatfest ще се проведе в събота, 27 август. Играчите могат да се присъединят към отборите на камък, хартия или ножици. Това ще звучи малко неудобно за феновете, защото Splatfest имаше само два отбора в предишните игри. В Splatoon 3 ще бъдете разделени на три отбора.

Ще бъде въведен и нов режим на игра. Първата половина на Splatfest е познатият режим Turf War, където трябва да покриете възможно най-много земя в цвета на вашия отбор. Но за второто полувреме се преминава към Tricolor Turf Wars, където един отбор от четирима играчи започва в центъра на картата и се изправя срещу два отбора от двама играчи, които започват от противоположните страни на картата.

Кога излиза Splatoon 3?

Ако ви хареса този специален Splatfest, можете да започнете с пълната игра много скоро след като приключи. Ще излезе на 9 септември. Повече за играта можете да намерите по-горе в Splatoon 3 Direct.

Популярна тема