Nintendo: „Смяната на запасите през 2023 г. е несигурна“

Съдържание:

Nintendo: „Смяната на запасите през 2023 г. е несигурна“
Nintendo: „Смяната на запасите през 2023 г. е несигурна“
Anonim

Запасите от конзолата се очаква да станат по-добри тази есен, отколкото през предишните месеци. И Sony, и Nintendo вече посочиха това. Но в интервю за Nikkei Шунтаро Фурукава от Nintendo посочва, че 2023 г. изглежда по-несигурна.

Furukawa не може да каже кои конкретни части са недостатъчно доставени. Остава трудно да се набавят части, защото търсенето е по-голямо от предлагането. Nikkei се чуди дали сравнително ниската цена на хардуера на Nintendo кара производителите да предпочитат да доставят своите части на компании, които произвеждат по-скъпи продукти. Фурукава казва, че това не е така.

Освен това Фурукава казва, че Nintendo няма намерение да компенсира проблемите с инвентара с увеличение на цената. Компанията гледа на голямото разнообразие от развлечения в света като на конкуренция. Цените на продуктите на Nintendo се определят от стойността на забавлението, което предоставят.

INtendo игрите трябва да поддържат хардуер

Продажбите на Switch намаляха тази година, но Фурукава смята, че позицията на Nintendo тази есен ще му позволи да постигне целите си за тази година. Има всичко общо с предстоящите игри. Игри като Splatoon 3 и Pokémon Scarlet & Violet трябва да укрепят позицията на Nintendo тази есен.

Популярна тема