Спечелете Nintendo Switch онлайн с отстъпка

Съдържание:

Спечелете Nintendo Switch онлайн с отстъпка
Спечелете Nintendo Switch онлайн с отстъпка
Anonim

Има доста любими игри на Nintendo, на които можете да се наслаждавате още повече и по-дълго, като играете онлайн. Вземете например най-продаваната игра Switch Mario Kart 8 Deluxe (за която наскоро се появиха нови песни). Splatoon 3 също ще бъде пуснат след по-малко от месец, за което онлайн абонаментът е дори важен.

Ако имате приятели или семейство, които също обичат да играят онлайн, сега можете да вземете отстъпка за абонамент. В Nedgame можете да закупите годишен абонамент за семейния план само за 28 евро. Това спестява около 20 процента от цената, която обикновено струва.

Тази цена все още е по-висока от индивидуално членство за същото време. Но ако имате хора във вашата семейна група, които искат да плащат с тях (те могат да бъдат и приятели), веднага сте под цената на индивидуален годишен абонамент. Максимум осем души могат да бъдат със семеен абонамент, така че в крайна сметка можете да намалите цената до 3,30 на човек за цяла година.

Какво можете да правите с Nintendo Switch Online?

С Nintendo Switch Online можете да правите повече от това просто да играете онлайн. Например получавате периодичен достъп до пробни версии на игри. Освен това можете да играете класически игри за NES и SNES. Ако включите разширителния пакет, предимствата са още по-големи, но няма отстъпка.

Препоръчано: