Най-добрите калъфи за Nintendo Switch за в движение

Съдържание:

Най-добрите калъфи за Nintendo Switch за в движение
Най-добрите калъфи за Nintendo Switch за в движение
Anonim

Splatoon 3

Splatoon е нещо като Бенджамин от франчайзите на Nintendo, но поредицата е изградила значителна база от фенове. За предстоящата трета игра Nintendo прави големи успехи. Ще има специален Switch OLED в темата на Splatoon 3 и Pro Controller също ще бъде в стила на играта.

За да завършите ансамбъла, разбира се, трябва да имате и калъф Switch в стила на играта. Nintendo измисли и това, така че можете да го поръчате предварително. Дори са включени протектори за екрана, ако сте фен на това.

Image
Image

25-та годишнина на Pokémon

Pokémon навърши двадесет и пет миналата година. Такава годишнина не може да мине без търговия за голям франчайз като Pokémon. Например, PowerA излезе със специален калъф за Switch, който намираме за доста очарователен.

Всички стартови покемони от поредицата са представени например на корицата. Това включва Pikachu, за феновете на Pokémon Yellow. Титулярите на Скарлет и Виолет от своя страна липсват. Но да, тези игри не бяха разкрити по това време.

Image
Image

Animal Crossing: Нови хоризонти

Animal Crossing беше по-малко популярно заглавие за Nintendo дълго време, но с New Horizons това се промени. Това дори е една от най-продаваните игри на Switch до момента. Има външни фактори, които са допринесли за това, но за това е казано достатъчно.

Остава факт, че има голям шанс Animal Crossing да е вашата любима или в някои случаи дори само Switch игра. Тогава случай в стила на играта не може да бъде неуместен. Приятен страничен ефект е, че тази корица се предлага и във версия Switch Lite.

Image
Image

Марио

Когато говорим за калъфи за Switch, не можете да пренебрегнете талисмана на Nintendo. Дори ако платформингът не е вашият жанр, със сигурност ще има игра на Марио, която да харесате. Няма недостиг на калъфи за Switch с тематика Марио.

Ние сме доста очаровани от тази корица от PDP. Това е красиво червено, с подписа на Марио М отпред. След това фонът е изцяло пълен с чертежи на герои на Марио. Това е приятно натоварено покритие, в което можете да съхранявате много игри и малко аксесоари.

Image
Image

GadgetsMania (Pokémon)

В повечето случаи на Switch не можете да съхранявате много повече от своя Switch и някои игри. Но разбира се има ситуации, в които може да е полезно да вземете всичко със себе си. В такъв случай има тази чанта за съхранение от GadgetsMania, която можем да опишем само като дяволски чокър.

От друга страна, можете наистина да поставите всичко в него. Не само можете да транспортирате вашия Switch в тази чанта, но също и вашия Pro Controller, Dock, адаптер и малка библиотека от игри. Всичко е обвито в привлекателна визия на Pokémon.

Image
Image

Дъхът на дивата природа

The Legend of Zelda: Breath of the Wild беше голямото заглавие за стартиране на Switch. Следователно е очевидно, че играта служи като източник на вдъхновение за необходимите корици. Този калъф от Bigben, например, е на пазара от доста време, но това не го прави по-малко красив.

Това е калъф за Switch без излишен шум, но екстрите, които идват с него, са точно това, от което се нуждаете. Има две кутии за вашите карти за игра, така че можете да вземете много разумен брой със себе си. Освен това има и кутии за съхранение на microSD карти. Това може да е било малко излишно през 2017 г., но почти шест години по-късно можем да си представим, че може да имате няколко SD карти за вашия Swich.

Image
Image

Metroid Dread

Феновете на Metroid често се чудят дали могат да транспортират своята конзола или по друг начин да я украсят с неща в темата на франчайза. Може да отнеме известно време, преди да излезе нов Metroid, което вече накара франчайза да пропусне напълно конзола.

Но с пускането на Metroid Dread, едновременно с новия модел Switch, случаят на Metroid за Switch беше неизбежен. Това е относително прост случай, но не по-малко успешен от това. Приятна екстра е, че е включено парче пяна, с което можете да превърнете калъфа в калъф за Switch Lite.

Image
Image

Капак за голяма конзола Bigben

Тази чанта на Pokémon, в която можете да носите цялото си оборудване за Switch, включително Dock, разбира се беше много удобна. Но ако не сте фен на Pokémon, не виждаме защо трябва да бъдете принудени да купувате тази чанта, ако често носите целия си Switch със себе си. За щастие има и някои по-неутрални опции.

Вземете тази корица от Bigben например. Може да не е калъф с хубав отпечатък или нещо подобно, но ако просто искате да вземете целия си Switch със себе си, без да се суете, това е много подходящ калъф. Можете, разбира се, също да запазите кутията, но това не означава, че тя винаги е успешен начин за транспортиране на вашия Switch.

Image
Image

Bigben Deluxe Travel Case (Zelda)

Може би не сте забелязали, но много случаи на Switch в този списък са за обикновения Switch и Switch OLED. Така че е крайно време да обърнем малко внимание на Switch Lite. За щастие има и хубави калъфи за това.

Вземете този от Bigben например. Той има много прилики с гореспоменатия тематичен калъф Breath of the Wild. Той е също толкова здрав и оформен като вашия Switch. Само че е малко по-малък, за да пасне точно около Switch Lite.

Корица Bigben с животински принт

Когато купувате конзолни аксесоари, бързо сте склонни да вземете нещо в контекста на франчайз за игри. Поне ако не изберете нещо неутрално. Но има и други опции, като тази корица.

Вместо снимка на Линк, Марио, Пикачу, Самус или всеки друг герой на Nintendo, за който се сетите, това е просто сладко животно. За изображението по-горе избрахме лисица, но има много повече. Може да не поясните коя е любимата ви игра на Nintendo, но корица само с хубава снимка също е нещо, което трябва да се каже.

Популярна тема