Как да се присъедините към световната премиера на Splatoon 3 Splatfest

Съдържание:

Как да се присъедините към световната премиера на Splatoon 3 Splatfest
Как да се присъедините към световната премиера на Splatoon 3 Splatfest
Anonim

Splatoon 3 ще бъде пусната на 9 септември, но ако все още не сте убедени, можете да се присъедините към специален Splatfest в пробна версия на играта на 27 август. С други думи, можете да започнете със Splatoon 3 днес! Но какво е Splatfest и как да се включите?

Борба за вашия отбор

На Splatfest играете игри на Splatoon 3 в различни режими на игра, но първо избирате отбор, който да представлявате. Не се притеснявайте, това не е избор с далечни последици. То има за цел само да стимулира усещането за нас срещу тях.

В световната премиера на Splatfest можете да избирате от отбори по камък, хартия и ножици. Вие просто избирате хода, който предпочитате по време на игра на камък, ножица, хартия. След това ще бъдете съпоставени със съотборници с подобно мислене по време на мачовете.

Ветераните на Splatoon може би са забелязали, че можете да избирате от три отбора, вместо двата, които бяха обичайни в предишната игра. Точно така: Splatoon 3 оправдава името си, като преоткрива различни режими на игра за три отбора вместо за два. Още една причина да тествате играта този уикенд.

Image
Image

Как да се присъедините към световната премиера на Splatfest?

Присъединяването към световната премиера на Splatfest е много лесно. Ще намерите опцията за изтегляне на пробна версия на Splatoon 3 в eShop или чрез уебсайта на Nintendo. Уверете се, че сте го инсталирали и сте готови. Splatfest се провежда от 10:00 до 22:00 ч.

За да участвате, трябва да имате абонамент за Switch Online, но това не е толкова голяма пречка, колкото изглежда. Когато изтеглите софтуера за световната премиера на Splatfest, ще ви бъде изпратен код за безплатен 7-дневен пробен период за Switch Online. Можете също да използвате това, ако вече сте използвали пробен период, така че можете да изпробвате Splatoon 3 без допълнителни разходи.

Image
Image

Как протича самият Splatfest?

Ако сте инсталирали софтуера и сте активирали Switch Online, забавлението може да започне. В първата половина на Splatfest играете 4 срещу 4 Turf Wars. Вашата цел е да покриете възможно най-голяма част от мастилото на вашия екип.

През втората половина на Splatfest режимът на игра се променя на Tricolor Turf Wars. Отборът, който води след първото полувреме, има четирима играчи в средата и е атакуван от двете страни от двама играчи от всеки друг отбор. По принцип работи като обикновена Turf War, но защитаващият се отбор също трябва да се увери, че атакуващите отбори не използват Doom Sprinkler, защото той може доста да обърне прилива.

В края на деня ще бъдат присъдени точки въз основа на представянето на всеки по време на световната премиера на Splatfest. Надяваме се, че вашият отбор ще спечели, но дори и да загубите, ще го направите рамо до рамо с хора, които са напълно съгласни с вас относно камък, ножица, хартия.

Image
Image

Кога излиза Splatoon 3?

Днешната специална световна премиера на Splatfest е приблизително две седмици преди излизането на играта. Ще излезе на 9 септември. Така че е време да оставите изживяването си от Splatfest, преди да решите дали да купите играта или не.

Ако бъдете продадени незабавно, има и някои хубави екстри, които бихте могли да купите, като специално издание Splatoon 3 на Switch OLED. Има и контролер Splatoon 3 Pro. И двете са само за шоу, но разбира се е забавно за феновете.

Популярна тема