Nintendo за подобряване на доставката на Switch по поразителен начин

Съдържание:

Nintendo за подобряване на доставката на Switch по поразителен начин
Nintendo за подобряване на доставката на Switch по поразителен начин
Anonim

Не само конзолите от следващо поколение страдат от недостиг поради недостига на полупроводникови чипове. Това също е основен проблем на Nintendo, според последните данни за продажбите, които японската компания публикува наскоро. Но се очаква повече компоненти да могат да бъдат закупени отново през лятото.

Nintendo просто не е там с производството на нови копия на Switch. Все пак и конзолите трябва да са продаваеми. За да гарантира това по-бързо, Nintendo реши да намали опаковката на Nintendo Switch с двадесет процента. Това съобщава японският Nikkei.

По-малката опаковка прави транспортирането на конзолите много по-ефективно. Доставката трябва да бъде значително подобрена от промяната, която на теория бързо ще реши недостига на Nintendo Switch.

Без увеличение на цената за Switch

Поради недостига на части и по-високите разходи за транспорт напоследък, няколко компании решиха да увеличат цената на продуктите. Например Meta дори повиши цената на Meta Quest 2 със 100 евро, въпреки факта, че VR очилата са на пазара от две години.

Nintendo реши да не увеличава цените за Switch. Издателят вече е продал над 100 милиона бройки от конзолата и вярва, че е важно да запази инерцията.

Популярна тема