„Тази топ игра идва за Nintendo Switch“

Съдържание:

„Тази топ игра идва за Nintendo Switch“
„Тази топ игра идва за Nintendo Switch“
Anonim

Миналата година беше пусната It Takes Two, игра от Josef Fares, която може да се играе само с двама играчи. Играта беше добре приета и дори спечели Игра на годината на The Game Awards. Сега изглежда, че собствениците на Switch също ще могат да изпитат It Takes Two.

Двама известни вътрешни лица твърдят това по различни начини. Джеф Гръб, който също твърди, че знае кога ще бъде излъчен Direct, казва на Nintendo Shack, че It Takes Two идва в Switch. Insider The Snitch, който стана известен това лято със загадъчни, но винаги вълнуващи намеци, публикува в Discord серия от емотикони, препращащи към места в It Takes Two, оградени от символи на Nintendo Switch.

В играта двама души играят като Коди и Мей, двойка, която решава да се разведе. Мъката на дъщеря им кара Коди и Мей да бъдат омагьосани и за да развалят магията, те трябва да се научат да работят и общуват заедно. Нека това са важни аспекти на една здрава връзка.

Наистина ли It Takes Two идва в Switch?

Като се има предвид кой носи слуховете, не изглежда малко вероятно It Takes Two да излезе на Switch. Съобщава се, че Nintendo Direct идва следващата седмица. Ако е така, скоро ще разберем дали Grubb и The Snitch са прави.

Популярна тема