„Това е заглавието на Zelda: Breath of the Wild 2“

Съдържание:

„Това е заглавието на Zelda: Breath of the Wild 2“
„Това е заглавието на Zelda: Breath of the Wild 2“
Anonim

Пол Гейл, журналист за игри, който е в бизнеса от дълго време, съобщава на собствения си уебсайт, че е чул нещо за заглавието на Breath of the Wild 2. Според неговата информация играта може да се нарече „Дъхът на дуалността“, за да бъде наименуван. Това заглавие обхваща много аспекти на играта.

Например, според Gale, бихте могли да играете като нещо повече от връзката от Breath of the Wild. Освен това ще има двойственост между способностите на героите, твърда земя и плаващи острови (фокус на трейлъра на E3), минало и настояще и светло и тъмно. Всичко това също е свързано с предишни слухове, че Zelda ще може да се играе в играта.

Gale само посочва, че не разполага с тази част от информацията от пряк източник. Освен това, това заглавие може да е вече променено концептуално заглавие или едно от няколкото, които някога са били разглеждани. Като цяло, като всички слухове, трябва да приемем този слух със зърно сол.

Кога ще излезе Breath of the Wild 2?

В момента няма точна дата за продължението на Breath of the Wild. По-рано Nintendo посочи, че играта трябва да бъде пусната през 2022 г. Някои се съмняват в това, но годината все още беше спомената в последните финансови разговори на Nintendo.

Популярна тема