Топ 5 поредни най-добри AR игри

Съдържание:

Топ 5 поредни най-добри AR игри
Топ 5 поредни най-добри AR игри
Anonim

Zombie Go

Zombie GO е чудесен пример за отлични игри със стрелба с разширена реалност. Играта пренася зомби апокалипсис в реалния свят. Като играч преминавате през къщата, училището или най-близкия паркинг и очаквате зомбита да се появят всеки момент. След това започва действието, бийте се и побеждавайте с оръжие по ваш избор.

Стартирайте играта, разходете се, изправете се срещу чудовищата, докоснете екрана, за да стреляте. За здраве можете да докоснете бутона „Първа помощ“. Действайте бързо и се опитайте да останете живи. Zombie Go е безплатна игра и е ексклузивна за Android.

Лов на съкровища в храма

Ето една игра с добавена реалност за любителите на мистериите и митовете. Можете да я играете както навън, така и вътре, като избирате между ролите на пазач на съкровища или ловец на съкровища. Като защитник на съкровища трябва да създавате маршрути за съкровища. Като ловец разбира се ще трябва да откриете съкровището. По време на играта индийските митологични герои се появяват като пазители на съкровища. Играта показва карта на местоположението.

За да изследва пътеки и да намери съкровища, играчът избира роля, проверява с карта и се оглежда, като следи маркера за местоположение, за да се движи в правилната посока. Играта е безплатна и достъпна за Android.

Minecraft Earth

Светът на Minecraft се слива с нашия свят чрез мобилна игра благодарение на напредъка в добавената реалност. В Minecraft Earth вие оцелявате точно както в самия Minecraft. Проектирайте, изследвайте и оцелявайте в реалния свят по начина на Minecraft. В играта можете да се обедините с приятели, за да постигнете цел и да оставите красиво творение.

Играта стимулира креативността и съчетава това с вашата среда. Текущото местоположение придобива различна перспектива, докато събирате предмети и изграждате неща чрез Minecraft Earth. И накрая, можете също да отидете на мини приключения с приятели и да работите заедно за постигане на цели. Играта е безплатна и се предлага както за iOS, така и за Android.

Image
Image

Акули в парка

Превърнете вашата градина или градски парк за миг на око във фантастичния свят на специални животни и незабравими пейзажи. С играта Sharks AR имате чудесна възможност да отворите вратата към нови места и да създадете своя собствена приказка.

Sharks in the Park трябва да се играе навън и използва GPS на телефона. Препоръчват се също ясно небе и парк/поле. Приключенските пътешествия се показват чрез видео емисия на вашия телефон. Можете да избирате между подводни зони или древни пейзажи на динозаври.

Нощни ужаси

Наистина страшната AR игра Night Terrors: The Beginning си проправи път в нашия свят. Тази AR игра променя вашата среда, например вашата стая или склад, във вид на филм на ужасите. Чудовища и призраци се крият зад всеки ъгъл. Това ви дава различен поглед върху света.

Популярна тема