Пускането на Breath of the Wild 2 е отложено за 2023 г

Съдържание:

Пускането на Breath of the Wild 2 е отложено за 2023 г
Пускането на Breath of the Wild 2 е отложено за 2023 г
Anonim

Nintendo публикува видео, показващо актуализация на времето за стартиране на продължението на The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Опитът показва, че подобни съобщения обикновено са лоша новина за онези, които се надяват да играят бързо. Във видеото продуцентът на Zelda Ейджи Аонума съобщава, че излизането на Breath of the Wild 2 се премества през 2023 г.

Не много отдавна Nintendo информира инвеститорите, че играта все още е планирана за 2022 г. Но екипът реши да „отнеме повече време за разработка“. Nintendo се извинява на тези, които очакват с нетърпение да играят играта тази година.

Нови подробности за Breath of the Wild 2

Видеото за забавянето (показано по-горе) също показва някои кадри от играта. Повечето от тях са от трейлъра на E3 2021. Все пак има и кратък момент, който не е виждан досега. Тук виждаме Майсторския меч отблизо, но в малко необичаен вид. Аонума също казва, че светът се разширява дори повече, отколкото знаехме.

Заглавието на играта все още се пази в тайна. По-рано излезе слухът, че играта ще се казва Breath of Duality. Това все още не е потвърдено или отречено.

Популярна тема