IOS 11 идва тази есен с мощни нови функции

Съдържание:

IOS 11 идва тази есен с мощни нови функции
IOS 11 идва тази есен с мощни нови функции
Anonim

В допълнение към тези подобрения, според Apple, има стотици нови функции, които трябва да подобрят потребителското изживяване на iPhone и iPad. Новите функции идват от платформата за разработка CoreML. Този инструмент позволява на разработчиците да създават самообучаващи се приложения, които стават по-умни, колкото повече ги използвате.

Други нови функции включват възможността да плащате на приятелите си директно чрез Apple Pay. Това е полезно, ако сте авансирали сметка за ресторант. Можете също да настроите телефона си на „не безпокойте“, докато шофирате, за да можете да съсредоточите цялото си внимание върху пътя.

AR опит с iOS 11

С ARKit разработчиците могат да разработват цялостни приложения за добавена реалност за iPhone или iPad. С ARKit разработчиците могат да контролират камерата, сензорите за движение и процесорите на iOS устройства.

За да можете да се наслаждавате на подробно и завладяващо виртуално съдържание, което може да се показва до изображения в реално време на екрана. Това е полезно при проектиране, пазаруване онлайн или игри.

Правенето на снимки с вашия iPhone стана по-лесно

В iOS 11 можете да правите портретни снимки на себе си по нормален начин или в комбинация със стабилизация на изображението, True Tone Flash и HDR за още по-красиви снимки. В допълнение към подобрената настройка за портретна снимка, Live Photos ви позволява да изберете нови ефекти за отскачане и повторение, които осигуряват непрекъснат видео цикъл. Тази функционалност се прилага към най-новия iPhone 7, наред с други.

Освен това можете да използвате функцията „Дълга експозиция“, за да заснемете движение и време. По този начин можете лесно да правите видеоклипове за спомен от важни моменти от живота си с вашия iPhone или iPad. Важни снимки като рождени дни или домашни любимци се създават автоматично за спомени.

Популярна тема