Lenovo VR слушалки предлагат възможности за VR и AR

Съдържание:

Lenovo VR слушалки предлагат възможности за VR и AR
Lenovo VR слушалки предлагат възможности за VR и AR
Anonim

Lenovo работи усилено, за да пусне самата слушалка за VR. Сега Lenovo най-накрая обяви своята версия на VR и ще може да бъде добър конкурент на слушалките, които в момента са на пазара. Особено след като слушалките Lenovo VR работят с Windows компютри, където цените са значително по-високи.

Въпреки че не знаем точно кога вашите слушалки ще бъдат пуснати в продажба, Lenovo съобщава, че слушалките ще се продават за по-малко от 400 евро. Това ще направи слушалките толкова скъпи, колкото PlayStation VR, а слушалките Lenovo VR също ще бъдат най-евтините на пазара на Windows. Какво точно получавате за тази цена?

За 400 евро ще получите VR слушалки, които ще тежат около 350 грама. За сравнение, HTC Vive тежи около 550 грама. Освен това Lenovo съобщава, че дизайнът гарантира, че по-голямата част от тежестта ще лежи върху челото, така че можете да използвате слушалките значително по-дълго, без да ви притесняват.

Слушалките Lenovo VR предлагат добри спецификации на конкурентна цена

В самата слушалка ще има два OLED екрана, всеки с резолюция 1440x1440. Екраните са прикрепени към частта на очилата, която лесно се повдига благодарение на панта. Това ви позволява бързо да проверите телефона си или да говорите със семейството си, когато е необходимо.

Накрая има две камери на слушалките. Те ще анализират стаята, така че нямате нужда от външни сензори, както прави HTC Vive. Тези камери могат да се използват и за предоставяне на обратна връзка на живо, което прави възможно гледането на AR съдържание.

Все още нямаме официална дата на пускане на Lenovo VR слушалките. Също така все още не е известно колко високи трябва да бъдат спецификациите за компютъра. Така че ще трябва да изчакаме за повече информация.

Популярна тема