Проектите на Samsung AR и VR ще бъдат представени на MWC

Съдържание:

Проектите на Samsung AR и VR ще бъдат представени на MWC
Проектите на Samsung AR и VR ще бъдат представени на MWC
Anonim

Четири нови проекта на Samsung AR и VR ще бъдат представени на MWC следващата седмица. Един от тези проекти е RelúmÄno. Това е приложение за очила Gear VR, предназначено да помогне на хората с увредено зрение да гледат телевизия и да четат.

Samsung AR и VR помага на хората

Приложението прави това, като подобрява изображенията от камерата. След това изображенията се изправят и всички слепи петна се премахват за оптимално удоволствие от гледането. В допълнение, приложението помага на хора, които страдат от заболяването метаморфоза.

Това е състояние, при което хората виждат зрителни халюцинации на други хора. Лицата не се виждат нормално, а с вид грим, който го прави да не изглежда естествено. Приложението RelúmÄno може да коригира тези изображения.

Виртуално пътуване с traVRer

Вторият проект се нарича traVRer. Този проект е 360 градусова видео платформа за виртуални пътешественици. С Gear VR можете цифрово да видите различни туристически атракции и важни места. Това приложение е базирано на изображения от Google Street View.

Очилата с добавена реалност без монитор

Очилата AR без монитор ви позволяват да виждате екрана на вашия телефон или компютър на вашите AR очила. Това ви позволява да отваряте определени работни приложения и да работите през очилата.

В допълнение можете да използвате очила и за игри. Например, можете да видите Pokemon в реалния свят, ако имате включен Pokemon GO на телефона си.

Приложение за декорация на дома DirtUs

VuildUs дава възможност да заснемете къщата си с 360-градусова камера. С това сканиране на къщата ви можете да създадете VR версия. След това можете да поставите нови виртуални мебели или други неща във вашата виртуална къща, ако искате да ремонтирате.

В допълнение е възможно да видите къщата си напълно празна за размерите, ако планирате да продадете къщата си.

Ще видим повече за проектите на Samsung AR и VR следващата седмица.

Популярна тема