Snapchat филтър за изкуство с добавена реалност на път

Съдържание:

Snapchat филтър за изкуство с добавена реалност на път
Snapchat филтър за изкуство с добавена реалност на път
Anonim

Откриването ще се състои в 21:00 холандско време, но хакерите вече са разбрали какво означава това. Snapchat получава нова функция за показване на артефакти в добавена реалност. Snap Inc. работи заедно с художника Джеф Кунс, известен с кучето с балон.

Новата функция позволява на потребителите на Snapchat в определени местоположения да използват филтъра, за да откриват големи цифрови статуи, наред с други неща. Snapchat изисква предложения от артисти, които искат да добавят своето изкуство към платформата.

Нов Snapchat филтър за изкуство в добавена реалност

Snap Inc. нарича своята техника за добавена реалност World Lens. Разликата между моделите, които виждате сега и обектите, които ще се появят на снимката по-късно, е, че последните са 3D. Всъщност можете да се разхождате из предмета на изкуството, който е свързан с фиксирано местоположение.

Новата технология позволява на Snapchat да използва спонсорирани World Lenses. Това означава, че скоро ще видите филтри, които са специално пригодени за вас. Чрез демографските данни Snapchat знае какво може или не може да бъде вашето предпочитание. Така че виждате различни марки в разширената реалност, отколкото например вашите родители.

Лично отношение

Наскоро добавените геофилтри, налични в редица европейски страни, също вече са пригодени за потребителя. Хората могат да проектират свои собствени филтри, които да поставят върху снимка за рождени дни и сватби, наред с други неща. Холандските потребители, наред с други, могат да се възползват от това.

Популярна тема