Snapchat AR игрите ви позволяват да издухвате балончета с изражението на лицето си

Съдържание:

Snapchat AR игрите ви позволяват да издухвате балончета с изражението на лицето си
Snapchat AR игрите ви позволяват да издухвате балончета с изражението на лицето си
Anonim

Мислили ли сте някога, че лицето ви може да действа като контролер? Компанията майка Snap пуска игри, които имат сензорни контроли, използват сензорите за движение на телефона и най-интересното, използват вашите собствени изражения на лицето.

Игра на Snapchat AR игри с лицето ви

Можете да изпробвате игрите веднага. Можете да ги намерите на същото място, където могат да бъдат намерени лещите. В игрите използвате лицето си, за да печелите точки. Първо дадохме съвети как да снимате като професионалист, но честно казано: наистина сте професионалист само ако можете да използвате лицето си като контролер.

Това са различни игри. Например, вие използвате лещите, за да се опитате да издухате възможно най-големите мехурчета от дъвка. Има и игра Space Invaders, която можете напълно да контролирате със собственото си изражение на лицето. Игрите може да са добра промяна, след като приключите с всички тези игри с филтрите на Snapchat.

Редовно се добавят нови неща към Snapchat. Често се отнася до нови филтри. Възможността да управлявате игри с лицето си е интересен нов ход в сравнение с предишните актуализации. Когато Snapchat е основно изживяване, което имате с другите, приложението отговаря на това, защото можете също да играете тези малки игри с други потребители на Snapchat.

Crazy Controls

Тези AR игри са много креативни, но не са единственото креативно нещо, което игралната индустрия може да предложи. Преди това се появиха и игри от други компании, които могат да се контролират по луд начин. Например, можете да играете игра, подобна на Flappy Bird, като контролирате птицата с гласа си. Ако си спомняте колко невероятно трудна може да бъде Flappy Bird, не е трудно да си представите колко пикантно звучи подобна игра.

Препоръчано: