IPad 2018 Ревю - малко повече за модела от 2017 г

Съдържание:

IPad 2018 Ревю - малко повече за модела от 2017 г
IPad 2018 Ревю - малко повече за модела от 2017 г
Anonim

Apple iPad 2018 е подобрената версия на модела от 2017 г. Не е шокиращ факт, но на пръв поглед нищо не се е променило спрямо миналогодишния модел. Двата iPad изглеждат почти еднакви, и двата са 9,7 инча и имат красив ретина екран, но версията от 2018 г. предлага повече вътре.

Например, новият iPad работи на същия процесор като iPhone 7 и 7 Plus, A10 Fusion Chip. Това удвоява броя на ядрата от две миналата година на четири в новия модел, но това не е най-новата технология на Apple. Например, iPhone X има по-нов и по-бърз A11 Bionic чип под капака, а iPad Pro също има по-бърз A10X чип. Компанията е направила това основно, за да запази устройството достъпно за всички по отношение на цената. Това е просто нещо, което трябва да вземете със себе си, преди да решите да купите iPad.

Въпреки факта, че iPad не съдържа най-новата технология вътре, новият модел е станал значително по-бърз в сравнение с версията от 2017 г. Можете да превключвате от приложение на приложение без никакви усилия и дори малко по-тежките приложения ще работят безупречно на iPad. Така че, като графичен дизайнер, можете наистина да се изгубите в различните приложения, които App Store предлага. Само тези спецификации не привличат вниманието на модела, защото това е пълната поддръжка на Apple Pencil. С тази поддръжка можете лесно да превърнете своя iPad във виртуален бележник.

Но можете да направите много повече от това да превърнете вашия iPad в бележник, той е продължение на вашия пръст. Всичко може да се направи с Apple Pencil. Воденето на бележки в бележник се усеща, сякаш имате надстройка на бележник пред вас. Можете да правите екранни снимки по ваш вкус за нула време с писалката и навигирането през различните менюта е супер бързо. В допълнение, имате и допълнителен актив с различни игри, защото такъв Apple Pencil често е много по-точен от вашия собствен пръст! Така че възможностите всъщност са безкрайни.

Преглед на iPad 2018
Преглед на iPad 2018

Най-евтиният iPad, но…

Тези опции имат само определена цена, защото трябва сами да закупите този Apple Pencil. Тази писалка не е включена в цената, която плащате: 359 евро за 32GB вариант или 449 евро за версията със 128GB памет. Самият Apple Pencil струва 99 евро. С версията от 32 GB, например, вече сте на 459 евро, ако решите да закупите писалката, значително по-висока сума, която след това губите в сравнение с повечето Chromebook на пазара.

Но ако помислите за този Apple Pencil и поставите сумата от 359 евро за iPad 2018, ще получите добър продукт, който е достъпен за всички. Защото в допълнение към новата джаджа на Apple, която служи като указателна табела всичко в едно в образованието, iPad е изключително подходящ и за ежедневна употреба у дома.

Защото независимо дали искате да гледате нов епизод от любимия си сериал с iPad в скута си, или искате да прочетете цифровата версия на Telegraaf по време на закуска, iPad 2018 е всичко друго, но не и кратък в това отношение. Дори деца, които искат да започнат с различни мобилни приложения, ще могат да сложат яйцата си в новия iPad, защото графичната мощ на iPad е голяма и гореспоменатият ретина екран със сигурност помага за това. С разделителна способност от 1536 на 2048 пиксела всичко изглежда спретнато и рязко.

Преглед на iPad 2018
Преглед на iPad 2018

Разширена реалност

Въпреки това, не само децата ще бъдат изумени от всички приложения, които могат да бъдат изтеглени в App Store. iPad 2018 разполага с приложения за добавена реалност (AR). Тези приложения вдъхват живот на виртуалните обекти. Например, ако искате да поръчате ваза в онлайн магазин, можете да проектирате тази ваза в реалния живот. Един вид опит преди да купите !

Тези приложения отиват само малко по-далеч от прожектирането на козметични продукти във вашата всекидневна. Тези AR приложения също ще ви помогнат в училище. Вземете например приложението за добавена реалност на BBC: Civilizations AR. С това приложение пренасяте историята в собствената си всекидневна. По този начин можете да изберете върху глобуса коя история искате да откриете. С нас на екрана внезапно в хола се появи саркофаг. Забавно, образователно и много готино допълнение към iPad.

Всички тези приложения просто изискват нещо от iPad. Например забелязвате, че след известно време устройството вече може да действа като нагревател, тъй като при изпълнение на игра iPad се нагрява много бързо. Много се изисква и батерията, която според Apple издържа около 10 часа при нормална употреба. Въпреки че размерът на батерията е намалял от 32,9Wh на 32,4Wh в сравнение с миналата година, на практика и двата модела iPad постигат подобни резултати, когато става дума за живот на батерията.

Но ако играете голяма игра и също така слушате музика, ще забележите, че процентите се изтощават от батерията по-бързо от обикновено и че тези 10 часа няма да бъдат достигнати. Освен това изглежда, че презареждането на устройството отнема 10 часа. iPad отделя най-малкото време, за да може да се върне към пълната си бойна сила, дори когато iPad изобщо не изпълнява никакви задачи.

Преглед на iPad 2018
Преглед на iPad 2018

Преглед на iPad 2018 - Победител в класната стая?

С пълната поддръжка на Apple Pencil като продукт, който привлича вниманието, той изглежда е отличен заместител на учебниците и тетрадките за ученици. Без безкрайно бъркане с корици на книги, само една корица и сте готови. Засега това просто не изглежда да работи с iPad 2018. Да, новият iPad е победител по отношение на цена-качество, но ако смятате, че имате нужда от Apple Pencil до известна степен, бързо ще получите висока сума.

Въпреки това, iPad 2018 е отличен модел за всеки потребител на дома, градината и кухнята и за тези, които искат да използват малко по-тежкия софтуер без прекалено висок бюджет. Като цяло можем да кажем, че Apple все още не е превзела училищата с този iPad, но че много всекидневни вече могат да се затоплят до пристигането на новия iPad.

Плюсовете и минусите

  • Бързо
  • Хубав екран
  • Разширена реалност
  • Евтино, но…
  • …включително Apple Pencil бързо скъпа покупка
  • Бързо горещо
  • Зарежда се бавно

Популярна тема