10 готини аксесоари за смартфони, за да накарате всеки да ревнува

Съдържание:

10 готини аксесоари за смартфони, за да накарате всеки да ревнува
10 готини аксесоари за смартфони, за да накарате всеки да ревнува
Anonim

От дрегери до преносими принтери, всичко съществува. Не всички те са странни и странни, но и функционални до голяма степен. С тези десет готини аксесоара за смартфон можете да накарате всичките си приятели и колеги да ви завиждат.

10. BB-8 RC (129, 17 евро)

Можем да поставим този BB-8 RC в категорията „забавно да се играе“, защото кой не би искал очарователен малък робот. Можете да накарате BB-8, добре познатия кръгъл робот от Междузвездни войни: Силата се пробужда, да кара из къщата ви. Просто трябва да свържете BB-8 RC чрез Bluetooth, преди да може да пътува.

След това, когато приключите с изпълнението на мечтата си от Междузвездни войни, всичко, което трябва да направите, е да поставите робота обратно в стойката му. След това се зарежда, когато сте готови за следващото си пътуване до далечна, далечна галактика. Игрите дори стигат толкова далеч, че имате и опцията да играете игри с аргументирана реалност.

Image
Image

9. AR смартфон пистолет (14,95 евро)

Все повече и повече виждаме как се променя реалността около нас. Не говорим за други светове, които се сливат с нашия, а за виртуалния свят, който нахлува в ежедневието ни. Този аксесоар ви подготвя за следващата стъпка, която е играта с Argumented Reality (AR). Това е, когато екранът ви проектира виртуални обекти, както вече виждаме в игрите Pokémon GO.

С този пистолет за AR смартфон вие се приближавате една стъпка по-близо до това да станете оръжеен експерт. Просто прикрепете телефона си към пистолета и ще видите враговете да се появяват на екрана ви. Тогава от вас зависи да елиминирате враговете, но внимавайте да не правите това в големи обществени зони. Разбира се, че не искате да бъдете хващани, защото някой мисли, че искате да извършите престъпление, защото от разстояние може да не успеете да видите, че това е фалшиво оръжие.

Image
Image

8. Комплект обектив (22,95 евро)

Днес правенето на селфи е незаменимо. Правенето на снимки се е превърнало в толкова голяма част от телефона, колкото и за ядене на хората. С този аксесоар за комплект обективи можете да правите снимки още по-добри, така че да сте готови за публикация в Instagram с първата снимка, която направите.

Кажете сбогом на безкрайното позиране за добра снимка, защото с този обектив можете да правите още по-добри групови, пейзажни и макро снимки. Всичко, което трябва да направите, е да закачите клипа върху камерата на телефона си и сте готови за тази моментна снимка. Разбира се, в комплекта са включени и почистваща кърпа и капак за предотвратяване на драскотини, така че не е нужно да се притеснявате за инциденти.

Image
Image

7. Говорител с танцуващи животни ($23,86)

От време на време просто ви се иска да се поглезите със сладост. Най-добрият начин да направите това е като сдвоите телефона си с домашни любимци. Без живи животни, разбира се, но роботизирани пухкави играчки, които танцуват на музика.

Например, оставете танцуваща котка да танцува на фона на прекрасна музика. То се смее, крещи, гушка с тази сладка домашна котка. Всичко, което трябва да направите, е да включите телефона си в жака за слушалки с кабел и да играете.

Image
Image

6. Flir One (343,07 евро)

Ако винаги сте искали да бъдете Джеймс Бонд, това е аксесоарът за вас. С Flir One можете да шпионирате хора от разстояние. Може и да не е предвидено по този начин, но това е просто резултат от пускането на камера за сензор за топлина, която можете лесно да свържете към телефона си.

Можете лесно да свържете камерата към телефона си, което ви позволява да измервате температури до 400 градуса по Целзий. Така че можете да го използвате, за да видите дали храната ви е сготвена отвътре, но разбира се е много по-забавно да видите колко хора всъщност има в една сграда. Това е начинът да се превърнете в истински шпионин, но без всички опасни лудории и животозастрашаващи ситуации.

Image
Image

5. Kissenger (257, 30 евро)

Може би най-странният от десетте страхотни аксесоара за смартфон е Kissenger. Както подсказва името, това е устройство, което предава усещането за целувка през вашия телефон. Това се прави от силиконова пластина със сензори, която изпраща вашата целувка на партньора ви, когато и двамата използват държача.

Сензорите измерват начина, по който се целувате и изпращат това на вашия партньор. Вече можете да споделите интимен момент, дори ако любимият ви е на другия край на света. Жалко, че в момента аксесоарът може да се използва само в комбинация с iPhone.

Image
Image

4. Тестер за алкохол Floome за смартфон (58,95 евро)

Ако някога се сблъскате с проблема да не сте сигурни дали можете да седнете зад волана или не, този аксесоар решава проблема. Никога не трябва да сядате зад волана, когато пиете алкохол, а този аксесоар прави още по-лесно визуализирането на границата.

Просто трябва да сдвоите тестера за алкохол Floom с телефона си чрез Bluetooth, преди да поемете дълбоко дъх и да започнете да духате. След това на телефона си можете да видите колко време още трябва да духате. След няколко секунди ще получите резултатите и ще разберете дали сте погледнали твърде дълбоко в чашата.

Image
Image

3. Портативен джоб за печат (151,00 евро)

Определено има един човек на света, който не мрази настройката и използването на принтер. Винаги се случва нещо, но как да решиш проблема винаги е предизвикателство. Този удобен преносим принтер слага край на този проблем. Единственият недостатък е, че този аксесоар може да се използва само с iPhone, но това не означава, че е хубаво да имате възможност да отпечатвате снимки, където и да сте.

Просто включете вашия iPhone в държача и сте готови за печат. Не получавате стандартен формат А4, разбира се, а по-скоро нещо подобно на Polaroid. Най-хубавото е, че има специална възможност за скриване на видеоклипове в снимките. Когато сканирате отпечатаната снимка с телефона си, можете да пуснете скрития в нея видеоклип.

Image
Image

2. Клавиатурен проектор (35,99 евро)

Вторият най-добър от нашите десет готини аксесоара за смартфон трябва да бъде този проектор с клавиатура, от който се нуждае всеки с големи мечешки нокти. С този проектор никога повече няма да се притеснявате, че ще направите правописна грешка, защото е все едно да имате клавиатура пред себе си. Просто поставете проектора пред вас, свържете телефона си чрез Bluetooth и започнете да пишете книгата си. Просто натиснете прожектираните клавиши и пишете.

Всеки знае, че е досадно да правите печатна грешка, защото например имате твърде големи пръсти или карате малко прекалено бързо. Вече не е нужно да се тревожите за това с този готин аксесоар за смартфон. Освен това проекторът е толкова малък, че можете лесно да го вземете навсякъде.

1. Смарт часовник (249,00 евро)

Най-полезните аксесоари за смартфони могат да бъдат намерени във всякакви форми и размери и просто да се окачат на китката ви. Разбира се, говорим за смарт часовник, който виждате все по-често. Смарт часовниците, разбира се, са полезни не само за проверка на часа, защото като ги свържете с телефона си, можете да виждате и известията си, например.

Има по нещо за всеки, защото можете да ги използвате по много начини и например да ги коригирате с различна каишка. Единият се нуждае от спортно ориентиран Smartwatch, като Samsung Gear Sport, за да придаде на бедрата допълнително действие, докато другият предпочита стил и външен вид. Във всеки случай, няма да сбъркате с часовник, който може да възпроизвежда и любимата ви музика, така че можете да превърнете целия свят във ваш караоке бар.

Тези готини аксесоари за смартфони ще накарат всеки да ревнува

Това са десет страхотни аксесоара за смартфони, които ще накарат всеки да ревнува. Някои са наистина функционални, а други са много специални, но със сигурност привличат вниманието. Така че не чакайте повече и накарайте приятелите си да ревнуват! Не забравяйте да прочетете за най-добрите летни джаджи и забавните джаджи за деца, защото малки и големи разбира се могат да се насладят на най-новите играчки.

Популярна тема