Топ 10 на най-готините AR приложения за iOS - Приложения, оживени

Съдържание:

Топ 10 на най-готините AR приложения за iOS - Приложения, оживени
Топ 10 на най-готините AR приложения за iOS - Приложения, оживени
Anonim

10. Линийка 3 в 1

Линийката 3 в 1 позволява на потребителите да измерват неща от телефона си. Това разбира се звучи много просто и е така. Има три различни линийки, които могат да се използват, едната от които използва AR.

Всеки, който използва приложението, може да избере точка с камерата си и след това да я плъзне надолу, за да измери обекти. Тези предмети могат или да лежат плоски на маса, или да стоят.

Image
Image

9. Графирано

Приложението Graphmented е идеално за използване по време на работа. Програмата позволява на потребителите да показват различни функции в добавена реалност. Например, можете да поставите екранна снимка на уебсайт и да използвате Google Електронни таблици.

Например, за да обяснят план, потребителите могат да запишат видеоклип и да го споделят с колеги. Възможно е също да предавате поточно изображението от телефона към телевизор чрез AirPlay. Интересна функция, която не видяхме, беше възможността всеки да вижда едно и също нещо в собственото си приложение, докато един човек обяснява нещо.

Image
Image

8. Фитнес AR

Ако обичате спорта, Fitness AR е удобно приложение за използване. Приложението показва няколко добре познати маршрута, по които хората (обикновено) карат велосипед, изкачват се или вървят. На всички тези маршрути са направени карти, които могат да се разглеждат в AR режим. След това парче земя изглежда като малък свят от, например, Cities: Skylines.

Потребителите могат също да преглеждат собствените си маршрути или да проследяват дейностите на своите приятели. По този начин маршрутите също могат да бъдат запазени и евентуално изминати отново.

Image
Image

7. Нощно небе

Ако винаги сте се интересували от звездите, Нощното небе е идеалното за вас. Приложението дава възможност на потребителите да намират и четат за звезди и съзвездия. Приложението също така предоставя информация за сателитите, които осигуряват нашия интернет, например.

С опцията AR е възможно да използвате камерата на телефона си вместо фон. Така че, ако си направите приятна разходка по плажа вечер, това е идеалното време да използвате приложението.

Image
Image

6. Пълна анатомия за iPhone

Ако искате да видите човешкото тяло отблизо, можете да направите това с приложението Complete Anatomy. Приложението без AR функция вече е удобно за използване, например за урок по биология или по време на обучение. Функцията AR със сигурност ще бъде полезна по време на обучение.

Функцията за добавена реалност ще ви помогне да оцените пропорциите на човешкото тяло. Могат да бъдат избрани различни части от скелета и да бъде дадена повече информация за тази част от тялото.

Image
Image

5. Magicplan

Ако започнете да правите дома си „Направи си сам“, полезно е да направите карта на всички стаи. Това е възможно с приложението magicplan. Всички ъгли и врати на къща могат да бъдат обработени в етажен план чрез приложението. Това може да бъде полезно, когато декорирате къща или когато планирате проекти.

В приложението можете да добавяте обекти, снимки и бележки. За всеки „план“може да се изчисли и бюджет. Това включва например колко харчат потребителите за боя и колко струва поставянето на килим.

Image
Image

4. Kouji

Ако сте запознати и обичате Bitmoji на Snapchat, вероятно се интересувате и от Kouji. Приложението позволява на потребителите да създават свои собствени емоджи във вид на бебешка версия. Има богат избор от елементи и други предмети, с които да персонализирате героя си.

След като бъде създаден герой, се отваря екран, който изглежда много подобен на Snapchat. Потребителите могат да снимат или филмират героя си и да плъзгат наляво и надясно за достъп до различни менюта. В сравнение със Snapchat, Kouji е много по-фокусиран върху героя.

Image
Image

3. Dubface

Забавното приложение Dubface ще превърне лицата на вашите приятели и вас в различни герои. От сумо борци до ангел, можете да направите всичко от приятелите си.

Всичко, което приложението изисква, е снимка на човек с лице върху нея и след това тя ще бъде проектирана върху герой. След това знаците могат например да бъдат поставени на бюрото ви с функцията AR.

Image
Image

2. IKEA Place

Пазаруването в IKEA стана много по-лесно с приложението IKEA Place. Чрез приложението потребителите могат да разберат какво харесват у дома и след това да го поставят в хола си с функцията AR.

Има дори функция, при която потребителите могат да направят снимка на обект, например офис стол, и след това приложението ще търси продукти, подобни на него. Всички продукти, продавани в магазините на IKEA, също трябва да бъдат включени в приложението.

Image
Image

1. Кварц

Първото място в този списък е за приложението за новини Quartz. Приложението предоставя новини по интересен начин. Вместо да преглеждат уебсайт, потребителите могат да получават новини под формата на текстови съобщения. Това не са истински текстови съобщения, а съобщения, които потребителите получават чрез приложението.

Интересното в това приложение е функцията за преглед на обекти, свързани с истории. Например SpaceX стартира през февруари и след това може да се гледа в AR. Това също е удобен метод да видите колко големи са обектите в действителност.

Популярна тема