Angry Birds AR Release - Уловете тези яйца обратно в AR

Съдържание:

Angry Birds AR Release - Уловете тези яйца обратно в AR
Angry Birds AR Release - Уловете тези яйца обратно в AR
Anonim

Тази година се навършват десет години от пускането на първата игра Angry Birds от финландския разработчик. Ето защо Rovio смятат, че е време за специално издание. Този път птиците не летят над вашия екран, а през хола ви. С помощта на добавената реалност (AR) вашата среда се променя в игралното поле за най-новата игра Angry Bird. Играта официално ще се казва Angry Birds AR: Isle of Pigs и можете да поръчате предварително играта от днес.

Само за iPhone

Тогава веднага ще започнем с „лошите“новини, защото новата игра на Rovio излиза само на устройства на Apple, които поддържат ARKit. Пускането на Angry Birds AR означава нова игра, която не е достъпна за устройства с Android. Apple си партнира с Rovio, за да използва най-новите функции на чипа A12 Bionic. Това съвпадна чудесно с годишнината на Angry Birds, което означава, че скоро ще можем да се насладим на Angry Birds AR.

Играта използва мощността на процесора на смартфоните на Apple. Например, AR функцията на устройствата вече не може да се използва само за измерване и поставяне на обекти във вашата всекидневна, но и за заснемане на птици във вашата всекидневна. Виртуално тогава нали!

Image
Image

Птици във вашата всекидневна чрез AR

За да играете Angry Bird AR ви трябва повърхност, като масичка за кафе. Вашият iPhone измерва тази повърхност, за да зареди нивото. След това нивото ще бъде заредено на вашата собствена маса. Когато това стане, ще изпитате добавената стойност на AR за първи път. Нивата могат да се играят от множество гледни точки.

Сами Ронкайнен, творчески директор в Rovio, посочи, че повечето нива не са лесни за постигане от една гледна точка. За да завършите нивата, трябва да ги обиколите и да се опитате да намерите слабите места в структурата. Почти всяко ниво може да се постигне с една птица, но за това трябва да опитате много и да обиколите нивото, защото иначе наистина няма да успеете.

Тъй като всъщност трябва да можете да се разхождате из нивото, играта в момента е още по-малко подходяща за игра в движение. Не можеш да излезеш от колата, за да се разходиш из нивата, а във влака всичко става малко тясно. Ronkainen посочва, че Rovio работи по това, но засега това все още е игра, която трябва да се играе главно у дома, в училище или в кафенето.

Image
Image

Четири свята с четиридесет нива

По време на пускането ще има достатъчно налични нива, за да ви занимават. След това има четиридесет нива, разпределени в четири свята. Може би си мислите, че четиридесет нива могат да бъдат постигнати в рамките на един ден, но между тях има много трудни нива, които на пръв поглед изглеждат невъзможни. Опитахме редица нива, които дори след няколко добри обиколки, опити и огледи не бяха проходими. В нивата има скрити парчета TNT, които можете да използвате, за да преминете нивата.

Освен това, няма да преминете всички нива веднага с перфектен резултат. Следователно играта има висока стойност за преиграване, защото винаги има място за подобрение. Дори ако вече сте завършили ниво с две звезди, можете да опитате да получите тази трета звезда. Няма да успееш едно, две, три!

Image
Image

Четирите оригинални птици

С изданието на Angry Birds AR, Rovio празнува десетата годишнина от франчайза на Angry Birds. Това също така отбелязва пускането на оригиналната игра Angry Birds през 2009 г. Това означава, че само четирите оригинални птици ще бъдат налични в Angry Birds AR. Така че без суетене и само червени, жълти, сини и черни птици!

Червеният е може би най-известният от всички ядосани птици. Това е птицата по подразбиране, която първо отключвате. Освен това имате жълтата птица, която е много по-бърза. Синята птица се разделя на три и е здрава срещу лед. И накрая, има черна птица, която може да причини много щети. Хареса ли ви първата игра Angry Birds? Тогава определено ще се насладите на Angry Birds AR след пускането.

Image
Image

Издаване на Angry Birds AR с мултиплейър?

По време на пускането на Angry Birds AR, играта ще бъде само за един играч. Сами Ронкайнен посочва, че мултиплейърът е реална опция. Той не каза нищо за това кога ще се случи това. Знаем, че Rovio работи по него, но все още не се знае много повече за него.

Angry Birds AR е страхотно забавление да играете сами, но възможността да играете срещу приятелите си в реално време за най-висок резултат само ще допълни забавлението. Така че остава да видим какво точно ще направи Rovio с това. Ще видим всичко в предстоящите актуализации на Angry Birds AR.

Популярна тема