Facebook работи върху гривна за AR очила

Съдържание:

Facebook работи върху гривна за AR очила
Facebook работи върху гривна за AR очила
Anonim

От закупуването на Oculus вече можете да заключите, че Facebook иска да направи много повече от това просто да бъде платформа за социални медии. Ето защо не е изненадващо, че те разработват AR очила, но това, че искат да работят със специална лента за китка за технологията, може би е специална. Facebook набляга много на AR очилата, защото искат да прокарат границите на начина, по който взаимодействаме с другите хора.

Това донякъде е стандартната песен на Facebook, защото всъщност те казват с всяка иновация, че технологичният гигант иска да подобри взаимодействието. Очилата AR изглежда правят нещо специално, защото очилата всъщност са постоянно активни. След това маншетът, който Facebook разработва, трябва да осигури поддръжка за контролиране на AR очилата. Помислете за писане на съобщения, превъртане през времева линия или оформяне на обекти в AR игра.

Image
Image

Машетка за AR очила

Проблемът, който веднага става очевиден, когато видите гривната за AR очилата на Facebook, е, че всичко изглежда доста тромаво и тромаво. Не се притеснявайте, самите Facebook показват, че работят върху нови иновации в областта на меката роботика, за да произвеждат удобни продукти, които можете да носите през целия ден. По-късно тази година можем да очакваме актуализация за това и ще видим също хаптични ръкавици.

Изглежда, че Facebook иска да заложи напълно на AR очила с огромно количество иновации. Единственият въпрос е дали публиката наистина го чака, защото Facebook все още е редовно в новините поради различни спорни въпроси. Освен това имат и своеобразна война с Apple, което също може да е причината Facebook вече да се фокусира върху AR очилата. Apple работи върху подобни очила.

Популярна тема