Microsoft HoloLens 2 наличен тази есен

Съдържание:

Microsoft HoloLens 2 наличен тази есен
Microsoft HoloLens 2 наличен тази есен
Anonim

Всяка година Microsoft провежда събитието Build, конференция, която се фокусира върху всички иновации, които компанията разработва и пуска през предстоящия период. Обикновено фокусът е основно върху версиите на Windows и друг софтуер на Microsoft, но тази година има специално внимание и за HoloLens 2.

С Microsoft HoloLens 2 е възможно да се проектират виртуални обекти в околната среда. Това се прави чрез добавена реалност (AR) и може да се използва по време на презентации, инструкции или подобни приложения. HoloLens 2 също има приложения за игри и самият той има поддръжка на Unreal Engine 4, но потребителският пазар и игрите не са подходът на Microsoft с устройството.

По-рано предлагано в чужбина

HoloLens 2 е в чужбина от известно време. Например, очилата вече могат да бъдат закупени в Германия, Франция и САЩ, но все още не и в Холандия. Очилата обаче вече могат да се използват в Холандия чрез внос. Цената на HoloLens 2 е 3500 долара, което би означавало 3200 евро. Тази цена е за отделното устройство, но Microsoft предлага и опция, при която устройството може да бъде закупено с Remote Assist. Цената на тази опция е $125 на месец. Трета опция е изданието за разработка на HoloLens 2, което скоро ще бъде достъпно за закупуване за $99 на месец. И трите опции на HoloLens 2 могат да бъдат закупени от уебсайта на Microsoft.

Apple също работи върху AR очила. Твърди се, че е много по-евтин от HoloLens 2, но може да бъде свързан само с iPhone.

Популярна тема