Концептуални очила с добавена реалност от Samsung изтекоха

Съдържание:

Концептуални очила с добавена реалност от Samsung изтекоха
Концептуални очила с добавена реалност от Samsung изтекоха
Anonim

Потребителят на Twitter WalkingCat има богата история на изтичане на нови продукти от големи технологични компании. Концепцията за новите очила за добавена реалност на Samsung стана поредната жертва на потребителите на Twitter. Той пусна два видеоклипа онлайн, в които виждаме новите очила с добавена реалност от Samsung в действие.

Дава ни поглед зад кулисите на това, върху което Samsung работи в момента. Има само едно предупреждение, което да добавите към видеоклиповете. Това може да бъде вътрешен видеоклип за персонала, който просто да даде представа за концепцията. Това означава, че очилата за добавена реалност от Samsung могат да изглеждат много различно в реалния живот.

Приложения и дизайн

Можем само да направим някои изводи от видеоклиповете на Samsung. Например, можем да видим виртуален работен плот, който можете да управлявате с физическа клавиатура, и виждаме състезателна игра, която се играе чрез телефон Samsung, свързан с контролер. Освен това получаваме доста ясна картина на дизайна. Във всеки случай не можете да заключите, че е нещо различно от очила, но не е наистина красиво. Въпреки че мненията, разбира се, ще се различават.

Фактът, че тези изображения вече са изтекли, може да означава, че няма да трябва да чакаме много дълго за официално съобщение. Иновативният Samsung, от друга страна, несъмнено няма да бъде много щастлив, че изображенията на тяхната концепция за очила с добавена реалност са изтекли, но не е по-различно за технологичния гигант. Ако не очаквате с нетърпение очилата с добавена реалност и предпочитате виртуалната реалност, има и добри новини. Съобщава се, че Apple работи с голям звяр, когато става въпрос за VR.

Популярна тема