„EA идва с игра Black Panther“

Съдържание:

„EA идва с игра Black Panther“
„EA идва с игра Black Panther“
Anonim

В скорошен епизод на подкаста Giant Bomb Game Mess Mornings, Джеф Гръб твърди, че EA ще пусне игра Black Panther. В момента играта се нарича вътрешно Project Rainier. Това име няма нищо общо с Black Panther, а се отнася до планина близо до Сиатъл, където се намира студиото, което прави играта.

Студиото, което прави играта, е ново студио, ръководено от Кевин Стивънс. Преди това Стивънс отговаряше за Monolith Productions. Това студио беше отговорно за игрите Shadow of Mordor.

Известно е, че новото студио се фокусира върху игри с отворен свят и според Grubb тази игра Black Panther също е с отворен свят. Освен това е за един играч, което е малко необичайно за EA. Извън Star Wars Jedi: Fallen Order и предстоящото му продължение, издателят няма много общо със заглавията изцяло за един играч.

Black Panther: Wakanda Forever излиза тази година

Дори тази игра да не излезе, феновете на Black Panther ще имат какво да очакват с нетърпение. Вторият филм на MCU за Черната пантера ще бъде пуснат тази година. Името му е Wakanda Forever и въпреки смъртта на Chadwick Bosemen, трейлърът показва, че някой наистина поема ролята на Черната пантера.

Популярна тема