„Това е режисьорът на Avengers The Kang Dynasty“

Съдържание:

„Това е режисьорът на Avengers The Kang Dynasty“
„Това е режисьорът на Avengers The Kang Dynasty“
Anonim

Според The Hollywood Reporter, следващият филм за Отмъстителите ще бъде режисиран от Дестин Даниел Кретън. Това не е първият път, когато на Кретън е позволено да режисира проект на MCU: той е отговорен и за Shang-Chi и Legend of the Ten Rings. Този филм му осигури дългосрочен договор с Marvel.

В допълнение към следващия филм за Отмъстителите, Кретън ще участва и в нов сериал, наречен Човекът чудо. Той също така работи върху продължението на Shang-Chi. Те (все още) не са планирани за следващите две фази на MCU, така че изглежда, че The Kang Dynasty ще бъде следващият филм на Cretton на Marvel.

Прочетете също: Daredevil се завръща в нов сериал на Disney+

Династията Канг скоро е последвана от Отмъстителите: Тайни войни. Не е известно дали Кретън ще режисира и този филм. Братята Русо, които режисират Infinty War и Endgame, често са изразявали интерес към филмирането на новелата, озаглавена Secret Wars. Но според Кевин Фейги, Russos не участват в новия филм за Отмъстителите със същото име.

Кога ще излезе Avengers 5?

Ще трябва да почакаме още малко за новия филм за Отмъстителите. Династията Канг е планирана само за 2025 г. През тази година ще излезе и Secret Wars. Засега можем да очакваме с нетърпение сериала на Disney+ She-Hulk и филма Black Panther: Wakanda Forever, който служи като последно парче за четвъртата фаза на MCU.

Популярна тема