„Marvel не могат да правят филми за X-Men за известно време“

Съдържание:

„Marvel не могат да правят филми за X-Men за известно време“
„Marvel не могат да правят филми за X-Men за известно време“
Anonim

Трудно е да се повярва сега, но когато MCU стартира, героите, използвани за него, не бяха много популярни. Филмовите права за най-обичаните герои, като X-Men, всъщност бяха с партита, различни от Marvel. Но дори сега, когато Marvel има правата върху X-Men, филм за тези герои все още не се задава.

Според журналиста Девин Фарачи все още има проблем със съществуващите договори около X-Men. Сега, ако Disney и Marvel искаха да направят филм за X-Men, те ще трябва да използват актьорския състав от съществуващите филми за X-Men. Според Illuminerdy продуцентите на филмите на Fox също трябва да участват в новите филми.

Прочетете също: „Това е режисьорът на Avengers The Kang Dynasty“

Това би струвало на Disney и Marvel необходимата творческа свобода. Ситуацията със съществуващите договори също е нежелана за Disney от гледна точка на парите. Договорите са до 2025 г., което означава, че е вероятно да видим малко мутанти във фази 5 и 6 на MCU.

Вече мутанти в MCU

Въпреки факта, че не може да се направи изцяло нов филм за X-Men, Marvel е свободен да представя мутанти тук и там. Това вече е направено в редица проекти. Между другото, Фантастичната четворка може да се използва, за каквото и да има планове.

Популярна тема