Поредицата на Marvel She-Hulk пристига малко по-късно от очакваното в Disney+

Съдържание:

Поредицата на Marvel She-Hulk пристига малко по-късно от очакваното в Disney+
Поредицата на Marvel She-Hulk пристига малко по-късно от очакваното в Disney+
Anonim

В тийзъра Marvel обявява, че She-Hulk: Advokat ще има нов епизод всеки четвъртък по Disney+ вместо в сряда. Това също означава, че първият епизод от сериала може да се види в Disney+ ден по-късно от планираното. Поредицата вече ще стартира на 18 август, вместо предварително обявения 17 август.

Всички предишни сериали на Marvel, които излязоха в Disney+, получиха нов епизод всяка сряда. Също така „Аз съм Грут“, който е минисериал на Marvel, ще остане в сряда и ще бъде пуснат на 10 август. She-Hulk: Attorney at Law е единственият сериал досега, който получава нов епизод всеки четвъртък.

Все още не е известно дали поредицата на Marvel, която ще бъде пусната в бъдеще, също ще има нов епизод в Disney+ в четвъртък. She-Hulk: Attorney at Law е последната серия, която има дата на излизане досега. Следващият сериал, който Marvel ще пусне след She-Hulk, е „Secret Invasion“и в момента е планиран за пролетта на 2023 г.

Малки новини в тийзъра

Новият тийзър само съобщава, че She-Hulk: Attorney се мести за четвъртък. Освен това видеото предоставя малко нова информация. Видяхме разпознаваемите герои, които се завръщат в тази поредица, като: Брус Банер, Уонг и Гнусота. Въпреки че сериалът ще бъде излъчен ден по-късно, трябва да изчакаме само две седмици, докато She-Hulk излезе на Disney+.

Популярна тема