„Marvel си връщат правата върху основните персонажи“

Съдържание:

„Marvel си връщат правата върху основните персонажи“
„Marvel си връщат правата върху основните персонажи“
Anonim

От години сме виждали Хълк да минава през MCU с известна редовност. Но изненадващо, той не се е появявал в собствените си солови филми от 2008 г. насам The Incredible Hulk. Universal има правата да пусне филм за Хълк, така че Marvel и Disney могат да използват героя само във филми, които не съдържат неговото име.

Но потребител на Reddit е открил, че договорът с Universal може да е към края си. В оригиналната документация от 2006 г. се посочва, че Universal си запазва правото да пуска филми за Хълк за период от 15 години след излизането на The Incredible Hulk. Тези петнадесет години почти свършиха.

За да бъдем точни, сделката с Universal изтича през лятото на 2023 г. Така че няма да мине много време, преди да бъде възможен самостоятелен филм за Хълк. Освен това има слухове, че Marvel работят по нов филм за Хълк.

Върнат ли Marvel всички филмови права с Хълк?

Има все по-малко и по-малко герои на Marvel, които все още притежават правата за филми, отколкото компании, различни от Marvel и Disney. Все още обаче не всички права са обратно в ръцете на компанията. Marvel, например, ще трябва да изчака още малко, докато изтекат договорите около X-Men. Sony също така изглежда не планира да се откаже от правата върху няколко герои от Spider-Man, включително самия уеб гирлянд, за момента.

Популярна тема