Нов сериал на Marvel Disney+ вече е в изглед

Съдържание:

Нов сериал на Marvel Disney+ вече е в изглед
Нов сериал на Marvel Disney+ вече е в изглед
Anonim

Адвокатът "Тя Хълк" разказва историята на Дженифър Уолтърс, племенницата на Брус Банър. Подобно на своя братовчед, тя се бори с проблема, че сега има сили като Хълк. В She Hulk Attorney at Law Дженифър трябва да съчетае живота си като адвокат и като Хълк. В трейлъра видяхме също, че Брус се опитва да я научи на няколко неща и й помага да се справи с новите си сили. Тя-Хълк има и специална дарба, защото говори със зрителите точно като Дедпул във филмите му.

Освен Хълк, други познати лица от кинематографичната вселена на Marvel също са част от поредицата. Трейлърът включва и Уонг от филмите за Доктор Стрейндж и Отвратителност от първия филм за Хълк.

Адвокатът She-Hulk е последната серия на Marvel от фаза 4 на Disney+

Адвокатът на Тя-Хълк заедно с предстоящия филм Black Panther: Wakanda Forever завършва Фаза 4 от кинематографичната вселена на Marvel. След новия филм Черната пантера, фаза 5 ще започне през 2023 г. с филма Ant-Man Quantum Mania.

На San Diego Comic Con миналия месец Marvel показа пълна хронология на всички проекти за филми и сериали, преминаващи през фаза 6. Филмът, който ще затвори фаза 6, е Avengers Secret Wars и това обещава да бъде по-голям филм от Endgame.

Популярна тема