„Spider-Man: No Way Home получава нова сцена след надписите“

Съдържание:

„Spider-Man: No Way Home получава нова сцена след надписите“
„Spider-Man: No Way Home получава нова сцена след надписите“
Anonim

Сцената след надписите е дълга традиция на MCU, която се опитва (с различна степен на успех) да направи изслушването на надписите. Но Spider-Man: No Way Home всъщност нямаше сцена след надписите. Вместо това трябва да видим трейлър за Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта.

Но в новата версия на No Way Home, която сега се показва, филмът получава пълноценна сцена след надписите. Поне това твърди един потребител на Reddit, който го е получил от акаунта в Twitter @zpiderholland. Сцената изяснява някои неща относно края на филма, а параграфът по-долу съдържа спойлери за Спайдърмен: Няма път към дома.

В сцената виждаме Бети Брант да прави последните си новини за училището на Питър Паркър. Съдържа снимки на различни събития от „Домашната трилогия“, но Питър липсва на всички снимки. Така че магията на Доктор Стрейндж не само кара света да забрави за Питър, но и изчезва документацията за съществуването му.

В Холандия ли се изпълнява и Spider-Man: No Way Home?

Изглеждаше, че по-дългата версия на Spider-Man: No Way Home ще пропусне Холандия. Но на уебсайта на Pathé виждаме страница за по-дълга версия на филма, която ще бъде показана от 8 септември. Междувременно можете да гледате оригиналната версия на Netflix. Не е известно дали новата версия някога ще се появи на стрийминг или blu-ray.

Популярна тема