Може би по-малко Pokémon GO Pokéstops в бъдеще поради съдебно дело

Съдържание:

Може би по-малко Pokémon GO Pokéstops в бъдеще поради съдебно дело
Може би по-малко Pokémon GO Pokéstops в бъдеще поради съдебно дело
Anonim

Това дело задвижи много, споразумението, постигнато между ищците и Niantic, вече е повече или по-малко завършено. Например, потребителите ще бъдат уведомени чрез приложението Pokémon GO, ако повече от 10 души наскоро са хванали Pokémon на Pokéstop.

В допълнение, властите се уведомяват от Niantic, ако има Pokéstop в рамките на 40 метра от частна собственост. Ако жител не е съгласен с определен Pokéstop, той може да бъде премахнат в рамките на 15 дни. Властите в обществени зони също ще бъдат уведомени.

Pokémon GO Pokéstops не само жертва

Не само Pokéstops са губещи от това споразумение, фитнес залите на Pokémon GO също ще имат трудности. Те също попадат в това правило и могат да бъдат премахнати, ако няколко души желаят това. Всичко започна с пристигането на съдебно дело през 2016 г., малко след старта на Pokémon GO.

Защото веднага след старта жителите започнаха да изпитват неудобства от хващащи покемони младежи на улицата, които от време на време влизат в частни имоти, за да ловят буболечки. Това предизвика толкова шум, че започна дело срещу Niantic. Три години по-късно изглежда най-накрая има решение.

Заявете Pokéstops сами

Niantic, от друга страна, работи върху нова функция, която ще позволи повече спирания. А именно подаване на заявка за нов Pokéstop. В момента това вече се тества в Южна Америка, но ако работи, ще дойде и в Европа. Наскоро бяха добавени нови еволюции на Sinnoh, както и нова функция: Pokémon GO Snapshot.

Какво мислите за резултата от този съдебен процес? И мислите ли, че неудобството може да бъде отстранено? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема