„Двама героя се обединяват в играта Marvel от Uncharted maker“

Съдържание:

„Двама героя се обединяват в играта Marvel от Uncharted maker“
„Двама героя се обединяват в играта Marvel от Uncharted maker“
Anonim

Според MCU Status, потребител на Twitter, който събира слухове за Marvel, играта Marvel на създателя на Uncharted Ейми Хениг се върти около Капитан Америка и Черната пантера. Освен това между двамата няма спор: те работят заедно в борбата срещу HYDRA по време на Втората световна война. Според Eurogamer тази информация е вярна.

От миналата година е известно, че Ейми Хениг работи върху игра на Marvel със Skydance New Media, но досега не са публикувани подробности. Въпреки че тази информация не е официално потвърдена, това потвърждение може да последва доста бързо. Играта на Hennig ще бъде обсъдена тази вечер на събитието D23 на Disney, така че вероятно ще е ясно за това потенциално партньорство между Captain America и Black Panther.

По време на тази витрина ще бъдат показани много повече заглавия. Това включва Disney Dreamlight Valley и Marvel's Midnight Suns. Има и какво да докладваме за LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Подготвя се още една игра Black Panther?

Възможно е бившият режисьор на Uncharted да не е единственият, който е замесен в Black Panther. EA също ще работи върху игра около този герой. Твърди се също, че този разработчик има проект за Железния човек в процес на разработка, въпреки че вътрешните хора изглеждат малко по-малко сигурни в това.

Популярна тема