Pokémon GO Medallion ви позволява да сменяте отбори

Съдържание:

Pokémon GO Medallion ви позволява да сменяте отбори
Pokémon GO Medallion ви позволява да сменяте отбори
Anonim

Всичко това звучи много розово, смяна на екипи. Единствено евентуалният трансфер към Valor, Mystic или Instinct не е напълно безплатен. Pokémon GO Medaillion струва хиляда PokéCoins и следователно може да бъде закупен само с истински пари. Или трябва да сте записвали дълго време, това също е възможно.

Хиляда PokéCoins не са нищо, можете да ги закупите само с истински пари в суми десет пъти по сто, две петстотин и петдесет или еднократно хиляда и двеста. Най-евтиният вариант е десет евро, тогава имате тези хиляда и двеста PokéCoins. И десет евро за смяна на отбора може да са малко.

Pokémon GO Medallion не винаги може да се използва

Ако наградата не е достатъчна, отборният медальон също не винаги може да се използва. Niantic гарантира, че артикулът може да се използва само веднъж годишно. Например, ако всичките ви покемони все още са в Instinct Gyms и смените отбора, вашите покемони ще ви бъдат върнати.

Напоследък в Pokémon GO идват все повече функции, функцията Pokémon GO Snapshot беше обявена наскоро. Добавят се също няколко поколения четири Pokémon, включително последните няколко еволюции на Sinnoh, които все още не са добавени. В допълнение, Palkia наскоро беше добавен към Pokémon GO Raids, неговият партньор Dialga все още липсва, но няма да закъснее.

Какво мислите за екипния медальон на Pokémon GO? Струва ли си да купите такъв медальон за хиляда PokéCoins или не? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема