Harry Potter Wizards Unite Изтеглете APK за Android ето как

Съдържание:

Harry Potter Wizards Unite Изтеглете APK за Android ето как
Harry Potter Wizards Unite Изтеглете APK за Android ето как
Anonim

Въпреки че официалното приложение вече е в App Store, то все още не е достъпно за изтегляне в Холандия. Нямате търпение да излезете на улицата и да правите магия като Хари и неговите приятели? Тогава има начин да започнете с играта с помощта на специален файл за изтегляне на Harry Potter Wizards Unite за Android.

Harry Potter Wizards Unite Изтеглете APK за Android ето как

Когато използвате този начин, файлът работи само на телефони с Android. Потребителите на Apple не могат да изтеглят неизвестни източници, нещо, което потребителите на Android могат да разрешат.

Ако имате телефон с Android, трябва да запишете специален APK файл за изтегляне на Harry Potter Wizards Unite през вашия смартфон. Правите това, като щракнете върху тази връзка на мобилния си телефон, след което файлът автоматично ще започне да се изтегля. Файлът е около 60 MB, така че изтеглянето става доста бързо.

След това файлът ще бъде изтеглен и инсталиран на вашия смартфон, ако разрешите неизвестни източници на вашия телефон. Ако не, трябва да го включите. Трябва да включите вашия GPS, когато стартирате, за да използвате местоположението, където се намирате. Когато това стане, Harry Potter Wizards Unite ще се приспособи към Холандия, например за езика и скоро ще видите вашата собствена среда, начертана.

За потребители на Apple

Ако сте потребител на Apple, ще трябва да се отклоните малко, но тогава и вие можете да започнете с играта. Трябва да създадете австралийски акаунт в Apple и след това да настроите своя App Store към този регион. Тогава можете просто да изтеглите играта и също да станете магьосник. Обходът е малко по-голям, но със сигурност е изпълним, стига да обърнете голямо внимание, когато влезете в австралийския App Store. Трябва да направите това с новосъздадения си австралийски акаунт.

Препоръчано: