Pokemon GO се адаптира за престой у дома поради коронавирус

Pokemon GO се адаптира за престой у дома поради коронавирус
Pokemon GO се адаптира за престой у дома поради коронавирус
Anonim

Niantic, създателите на Pokemon GO, ни уведомиха в публикация в блог, че адаптират играта, така че да можете да я играете и у дома. Например, сега можете да печелите своите награди, като извършвате дейности в къщата. Помислете за почистване на къщата или за упражнения у дома. Разбира се, играта се върти около принципа, че сте се заели да хванете определени покемони. Pokémon и Poke Stops могат да бъдат намерени само на определени места извън дома ви. Но това ще се промени напълно.

Следователно Niantic ще даде възможност да хванете Pokémon от вашия дом, включително битки с Pokémon. Компанията също така казва в публикацията си в блога, че социалният аспект ще се върне скоро, но също и от дома. Това означава, че все още можете да говорите с приятели от вашия списък с приятели. За да подобри допълнително този принцип, компанията иска да използва събития на живо, в които можете да участвате, дори ако лежите на дивана. Помислете за Pokemon GO Fest. Niantic също иска хората, които пропускат любимите си места, да имат опцията да го видят отново чрез Pokemon Go. Нямаме представа как тя възнамерява да направи това и какъв опит ще донесе това. Но това е хубава допълнителна опция.

Image
Image

Освен това има още по-малки корекции за подобряване на вашето домашно изживяване в Pokémon GO. Много хора вече знаят, че можете да играете Pokemon GO бойната лига от вкъщи. Преди трябваше да извървите три километра, за да участвате, но това сега е коригирано на 0. Pokeballs и Incense също получиха много отстъпки, така че хората не трябва да пътуват далеч. Подаръците също получават много по-важни предмети и вашето хранилище вече е по-голямо, така че можете да получавате и изпращате повече! Niantic също дава принос за предотвратяване на разпространението на коронавируса.

Популярна тема