Ето какво да очаквате за петата годишнина на Pokémon GO

Съдържание:

Ето какво да очаквате за петата годишнина на Pokémon GO
Ето какво да очаквате за петата годишнина на Pokémon GO
Anonim

В безплатната AR игра Pokémon GO, заглавието за смартфон на The Pokémon Company, Niantic и Nintendo, можете да откриете и хванете безброй покемони в реалния свят заедно с приятелите си. Можете също така да улавяте и обучавате съществата и да се биете със силни врагове.

Играта стартира през 2016 г. Междувременно вече празнуваме петата годишнина на Pokémon GO. Сега създателите на играта са планирали някои неща за честването на годишнината, които са планирани да продължат от днес до 15 юли.

За да отпразнуват петата годишнина, играчите могат да участват в празнично събитие, където Летящ Пикачу с балон 5 и Дарумака са по-често срещани в дивата природа, където можете дори да хванете лъскава Дарумака. Също така, различни поколения стартери ще се появят близо до Pokéstops с активни модули за примамка и когато завършите полеви изследвания.

Фойерверките в играта също се завръщат за тазгодишната годишнина, където е създадено изцяло ново небе в играта. Също така получавате шанса да се явите отново на специалното изследване Jump-Start, в случай че сте го пропуснали миналата година. Можете също да откриете лъскав Мелтан, когато активирате мистериозната кутия по време на петия рожден ден.

  • Вижте целия списък със събития по време на празника на Pokémon GO тук!

Внимавайте и за тези заглавия на Pokémon

Ако наистина не можете да се наситите на Pokémon GO и искате да изследвате повече от тази вселена, предстоят много игри, които да ви забавляват. Brilliant Diamond and Shining Pearl ще излезе на 19 ноември тази година. Играта с отворен свят Legends: Arceus също ще бъде пусната на 28 януари 2022 г.

Популярна тема